Prodej rodinného domu, Mnichovo Hradiště, Řadová, 270 m2

Řadová, Mnichovo Hradiště

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Mnichově Hradišti

Úklidové služby

Informace k domu

Good Storey Homes Vám exkluzivně zprostředkuje prodej řadového rodinného domu v oblíbené lokalitě města Mnichovo Hradiště, kterému se také říká Brána do Českého ráje. Pokud tedy hledáte bydlení s výhodami města, avšak s přírodou na dosah, pak je tento dům určitě vhodný k vaší návštěvě.
Patrový řadový dům má obytnou plochu 180m². V suterénu o užitné ploše 90m² se nachází garáž, prádelna a další místnosti s úložným prostorem pro zahradní techniku, potřeby v domácnosti či potraviny, koupelna s WC.
Dům byl kolaudovaný v roce 1980 a náleží k němu zahrada o rozloze 211m². Dispoziční řešení domu je velmi praktické a příjemně se v něm pohybuje. V přízemí je hlavní vstup do domu, z chodby vedou dveře dvou prostorných místností, kuchyň s jídelnou a prostorný obývací pokoj se vstupem na balkón a toaletu. V patře jsou tři pokoje a samostatná koupelna a WC. Dům může po úpravách uspokojit potřeby velké rodiny či dvougeneračního bydlení. U řadových domů jsou důležité sousedské vztahy, a ty jsou v případě této nemovitosti opravdu velmi dobré, takže budoucí majitelé se mohou těšit na příjemné a bezpečné prostředí k bydlení a trávení volného času.
Dům je udržovaný a v průběhu let prošel lehkými rekonstrukcemi, takže je možné ho po menších úpravách začít ihned používat. S ohledem na aktuální požadavky moderního bydlení je však pravděpodobné, že budoucí majitelé zvolí komplexnější revitalizaci domu. Zájemce v té souvislosti jistě potěší informace, že na celém domě jsou nová plastová okna. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel.
Voda do domu je přivedena z obecního řádu.
Dům je napojen na místní kanalizaci.
Svou polohou dům novým majitelům zajistí pohodlnou dostupnost veškerých služeb. Ač umístěný v klidné rezidenční části města, náměstí a centrum nejsou daleko od domu. V docházkové vzdálenosti jsou také škola a mateřská školka, místní Sokol s řadou sportovišť, zdravotní středisko a nákupní centra. K železniční stanici a novému autobusovému nádraží je to chůzí deset minut.
Oblíbenost Mnichova Hradiště jako místa k bydlení je dána i tím, že obec je velmi dobře strategicky umístěna na dálnici D10 na ose Praha – Mladá Boleslav – Liberec, která nabízí řadu pracovních příležitostí. V Mladé Boleslavi jste z Mnichova Hradiště do 20 minut, v Praze na Černém Mostě pak do 35 minut.
Možnosti vyžití se ve volném čase jsou v této lokalitě takřka neomezené. Ve městě se nachází zámek s krásnou zahradou, která se objevila v řadě filmů a pohádek (např. Panna a Netvor či Deváté srdce), divadlo v budově radnice či zmodernizované kino. Městem prochází Zlatá stezka Českého ráje, po které můžete na kole či pěšky vyrazit za dominantami této chráněné přírodní oblasti, jako jsou Drábské světničky, hrad Trosky či řada rybníků a skalních útvarů.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.
Více informací Vám rádi poskytneme při prohlídce nemovitosti.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Řadová, Mnichovo Hradiště
ID
102
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
300 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marika Čampulková

Marika Čampulková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mnichově Hradišti?

Podobné nemovitosti