Prodej rodinného domu, Praha - Kyje, Tálínská, 361 m2

Tálínská, Praha, Kyje

26 783 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 127 640 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních a realitních služeb a provize RK)

Doporučené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Dovoluji si vám nabídnout ke koupi výjimečnou nemovitost v Tálínské ulici v Praze – Kyjích, klidné lokalitě v blízkosti Kyjského rybníka. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům s celkovou užitnou plochou 270 m2 s třemi oddělenými bytovými jednotkami. Dále k nemovitosti náleží domek se samostatným číslem popisným, v původním stavu, určený k rekonstrukci. Součástí prodejní ceny je projekt a již vydané stavební povolení na další dva samostatné byty o dispozici 2+1 a podlahové ploše 2x 46m2. Celkem se tedy jedná o nemovitost s využitelnou plochou 361m2. Nabízí se tak využití nejen k vícegeneračnímu bydlení, ale také jako investiční příležitost k pronájmu pěti bytových jednotek.

Dům prošel postupně kompletní rekonstrukcí. Jsou zde nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a kompletně nový systém vytápění. Okna jsou izolační s dvojskly, dům je zateplený polystyrenem, včetně izolace střechy. To vše vytváří perfektní základ pro pohodlné a bezstarostné bydlení.

Nejmenší bytová jednotka v přízemí domu má velikosti 49 m2 a dispozici 2+1. Nabízí chodbu, dva obytné pokoje, samostatnou kuchyň a koupelnu s toaletou.

Druhá bytová jednotka je mezonetová, o dispozici 2kk a velikosti 69 m2. V přízemí nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, chodbu a koupelnu s WC, v patře najdeme velkou a světlou podkrovní ložnici.

Třetí velkorysá bytová jednotka je v podkroví domu, o dispozici 3kk a ploše 111 m2. Střešní okna a dřevěné trámy v prostorném obývacím pokoji s kuchyňským koutem vytváří útulnou a prosvětlenou atmosféru. Další dva pokoje jsou nyní využívány jako ložnice a dětský pokoj. Byt má velkou koupelnu s WC, jednu vstupní a jednu vnitřní chodbu. K tomuto bytu dále náleží zastřešená terasa, ideální ke klidnému posezení a relaxaci.

Bytové jednotky jsou upraveny tak, aby bylo možné je užívat samostatně a oddělit náklady na služby. Vytápění je zajištěno centrální, kompletně novou kotelnou z roku 2023, kde je plynový kotel, kotel na dřevo, akumulační nádrže a elektronické ovládání. Je tak možné libovolně kombinovat vytápění dřevem nebo plynem. V současné době vychází náklady na energie včetně vody pro celý dům kolem 15.000,- Kč měsíčně.

Na pozemku se dále nachází garáž (14,7m2), kotelna s prádelnou a toaletou (17,6m2) a skladovací místnost (8,8m2).

Exteriér domu tvoří betonová dlažba a nabízí možnost vybudování parkovacího stání. Další parkování je možné v ulici Tálínská, kde nejsou žádné placené parkovací zóny.

Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě Praha – Kyje, v blízkosti Kyjského rybníka a lesa Lehovce, přibližně 8 minut chůze od vlakové stanice Praha – Kyje, odkud se pohodlně dostanete za 10 minut do centra Prahy. Na metro linky B stanici Hloubětín je to pak cca 15 minut chůzí. Autobusová zastávka je od domu vzdálena 5 minut. Na Černý Most dojedete autem za 8 minut. Výhodou je také blízkost přírodního parku Klánovice – Čihadla a rekreační lokality Dolní Počernice, a tak zde můžete za několik minut užívat nejen všech výhod velkoměsta, ale i..

Parametry domu

Cena
26 783 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních a realitních služeb a provize RK
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Tálínská, Praha, Kyje
ID
01176
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
361 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
439 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
140 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti