Prodej rodinného domu, Stružnice - Jezvé, 100 m2

Stružnice, okres česká lípa, Jezvé

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Stružnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte krásné místo v krásné krajině, klid a soukromí? Nabízíme Vám renovovaný a výborně udržovaný rodinný dům na okraji obce Jezvé - Stružnice, se zahradou, dvojgaráží a příslušenstvím. Dům má dispozici 4+1 o celkové ploše cca 100 m2 - v přízemí se nachází vstupní prostor, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a WC, v patře pak dvě ložnice a velká hala (možnost zřídit další pokoj). Okna jsou plastová, vytápění řešeno přímotopy a velkými krbovými kamny v přízemí, které vytopí celý dům. K domu patří velká zděná garáž - minimálně na dvě auta plus dílna. U garáže je stání pro další 2-3 auta. Dále byl vybudován prostorný sklep k uchovávání plodin atd. Dům je napojený na všechny dostupné IS, což je elektřina 220/380 V a vodovod. Ohřev vody řešen bojlerem, odpad sveden do jímky. Nově je v domě zrenovovaná koupelna a přívod vody do kuchyně včetně napojení na centrální bojler, a dále je provedena izolace a sanace omítky levé části domu, ještě nezačištěno a na fotkách patrné.
K domu patří přiměřeně velká a krásně udržovaná odpočinková zahrada s venkovním krbem, místem na posezení atd.
Lokalita je velmi zajímavá pro bydlení i rekreaci, s dobrou občanskou vybaveností v dosahu a velmi dobrou dopravní dostupností. Blízké okolí je velmi turisticky atraktivní. Nemovitost je tedy možné využít jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci jako chalupu. Bližší informace Vám rádi podáme a sjednáme prohlídku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Stružnice, okres česká lípa, Jezvé
ID
008N055493
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
145 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
1029 m2
Plocha nebytových prostor
60 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA Sever

ERA Sever

Masarykova 106/129, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 149 lidí

Prodejce

Jolana Šulcová

Jolana Šulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stružnici?

Podobné nemovitosti