Prodej restaurace, Praha - Žižkov, Pitterova, 142 m2

Pitterova, Praha 3, Žižkov

22 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 846 Kč /za měsíc

(Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep)

Doporučené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

ID: SaleCPRestaurant

Prodej nemovitosti nebo firmy, která vlastní nemovitost, v luxusní rezidenci. Jedna se o nemovitost (provoz restaurace), která má stálého nájemníka (plátce DPH). Udělaná kompletní rekonstrukce prostoru včetně povolení na provoz restaurace a společenský klub. V nemovitosti je možné jak provozování plnohodnotné restaurace, společenského klubu, tak i čehokoliv jiného. Cena za prodej firmy vlastníci nemovitost nebo samotné nemovitosti (kupující si může vybrat). V ceně prodeje jsou veškeré povolení, zařízení restaurace a nábytek restaurace v ceně není. Koupit lze, jak s nájemníkem, který má nájemní smlouvu na 5+5+5 let, tak i bez. Čisté nájemné je tedy 6,6% roční výnos. Lze také vypovědět nájemní smlouvu s 6 měsíční výpovědní lhůtou. Nájemník by chtěl zůstat a pronajímat nemovitost dále. Je to super nabídka na investici.

Pokud kupující bude plátcem DPH, tak má možnost koupit nemovitost v režimu přenesení daňové povinnosti, tedy nehradí DPH a stát mu DPH nevrací. V případě, že kupující není plátcem DPH, doporučujeme koupit firmu s.r.o.

Komerční prostor o velikosti 142m2, součásti kterého jsou sklep, jedno parkovací stání v podzemní garáži a 2 terasy 100m2. Je umístěn v přízemí, u hlavního vstupu do rezidence a zároveň poblíž recepce. Tento komerční prostor kompletně vybaven kvalitním designovým nábytkem a je zařízen profesionálními elektronickými spotřebiči. Restaurace prošla zásadní rekonstrukci s instalací vzduchotechniky, nových oken, dveří, nová kuchyň, bar, nábytek, vybudování 2 VIP salonků atd.

Velice výhodné umístěni. Nachází se ve velké rezidenci s 550 nadstandardními luxusními byty, což znamená majetnější klientelu. A zároveň je obklopená dalšími bytovými domy. Podle územního rozhodnutí v okolí bude vybudovaná nová velká rezidenční čtvrť pro dalších 3-4 tisíc lidi - tímto značně vzroste i počet klientů. Velice nízká konkurence v okolí - žádné další velké kavárny nebo restaurace.

Restaurace je připravena k prodeji

Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo inzerátu.

Parametry nemovitosti

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep
Aktualizováno
4. 1. 2024
Adresa
Pitterova, Praha 3, Žižkov
ID
ID:SaleCPRestaurant
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
100 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Igor  Chotinskij

Igor Chotinskij

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Praze 3?

Podobné nemovitosti