Pronájem skladu, Svatý Jan nad Malší, 2517 m2 (ID: 1576507)

Svatý Jan nad Malší

120 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Svatém Janu nad Malší

Informace k nemovitosti

REALDOMUS Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení vlastnické skupiny pronájem průmyslového areálu v obci Svatý Ján nad Malší.

Areál se nachází na klidném místě jižního okraje intravilánu obce. Původně areál sloužil k zemědělské činnosti a posléze byl přebudován na areál výrobního charakteru.

Areál se nachází na zpevněných pozemcích o celkové výměře 10.514 m2. Areál tvoří centrální průmyslová hala o zastavěné ploše 1.819 m2, která se sestává z výrobních a skladovacích ploch (nové betonové podlahy) a administrativního a sociálního vestavku.

Dostupná infrastruktura:
- asfaltová příjezdová komunikace + vnitroareálový průjezd na obecní komunikaci
- elektřina (trafo 600 kW)
- zdrojem vody je vydatná studna; areál lze však napojit na místní vodovodní řad
- splašková kanalizace svedena do kapacitní jímky

Na pozemkovém souboru se nachází také stavba (skladová hala) jiného vlastníka o výměře 698 m2, která není součástí předmětu pronájmu.

Z hlediska platné územně plánovací dokumentace je lokalita definovaná jako plocha výroby a skladování lehkého průmyslu včetně zemědělských staveb. Přípustný je provoz výrobních a technických zařízení, stavby a zařízení pro agroturistiku, komunální provozovny a sběrné dvory, řemeslná výroba a nevýrobní služby, zařízení pro obchod a administrativu a další provozy a činnosti.

Podrobnější informace o předmětu pronájmu, technické podklady, jakož i informace o způsobu pronájmu Vám poskytne REALDOMUS.

Parametry nemovitosti

Cena
120 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Svatý Jan nad Malší
ID
1193
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
2517 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
2517 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Petr Wölfl

Mgr. Petr Wölfl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Svatém Janu nad Malší?

Podobné nemovitosti