Prodej pozemku pro bydlení, Novosedly, 950 m2

Novosedly

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Novosedlech

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek pro účely bydlení o velikosti 950 m2 se stavebním povolením a projektovou dokumentací v obci Novosedly v okrese Břeclav. Tedy stavět je možno okamžitě. Na pozemku je naprojektován samostatně stojící rodinný dům formou bungalovu, jehož detailní parametry zašleme na vyžádání. Inženýrské sítě jsou všechny dostupné na hranici pozemku - vodovod, kanalizace, plyn i elektřina, která je již ve formě antoníčka. Je to jeden z posledních nezastavěných pozemků v této oblasti, která je velmi klidná, rovinatá, bokem od páteřní komunikace, kterou lze dojet autem do Mikulova za 15 minut, do Brna za cca 40 minut. Případně lze využít hromadnou autobusovou dopravu, jejíž zastávka je cca 400 m od pozemku. Na vlakovou stanici Novosedly je to cca 1 km.

V obci se nachází mateřská i základní škola, pošta, zubní ordinace, Zásilkovna - box, obchod Coop, penziony, restaurace, rodinná vinařství a knihovna. Obec se nachází na hranici cykloturistického ráje jižní Moravy, proto v létě obec není zasažena plným přívalem cykloturistů. Vedou tudy dvě cyklotrasy mimo námi nabízený pozemek.

Pozemek je volný ihned, je možno jej financovat hypotékou. Více informací u makléře a na videu na našich webových stránkách.

Parametry pozemku

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 1. 2024
Adresa
Novosedly
ID
IR3489
Plocha nemovitosti
950 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Ivo Rábl

Mgr. Ivo Rábl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novosedlech (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti