Prodej pozemku pro bydlení, Kyjov - Bohuslavice, 886 m2

Kyjov, Bohuslavice

2 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 153 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Doporučené firmy v Kyjově

Informace k pozemku

V exkluzivní nabídce máme stavební pozemek v obci Bohuslavice u Kyjova. Tento pozemek o rozloze 886m2 je ideální pro stavbu vašeho vysněného domova. Jeho výhodou je vynikající poloha s přístupem ke všem inženýrským sítím.
Pozemek se nachází v klidné oblasti, která vám poskytne soukromí a klidné bydlení. S rozměry pozemku 886m2 budete mít dostatek prostoru pro realizaci svých stavebních plánů. Pozemek p.č. 105/3 vznikne po rozdělení pozemku p.č. 105, probíhá zápis na KÚ. Pozemek leží v zastavěném území v ploše SO – bydlení smíšené obytné, nutno respektovat výškovou hladinu zástavby – maximálně 2 nadzemní podlaží. Obec Bohuslavice se nachází 5km od města Kyjova, výhodné spojení vlakem i autobusem, v obci mateřská i základní škola, fotbalové hřiště, přírodní koupací biotop, COOP. Možnost pěších túr a cyklo výletů do nádherné přírody Chřibů.
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se vlastníkem tohoto stavebního pozemku, pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a pomůžeme vám s realizací vašeho stavebního projektu.

Parametry pozemku

Cena
2 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
5. 12. 2023
Adresa
Kyjov, Bohuslavice
ID
00407
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
886 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY VESELÝ s.r.o.

REALITY VESELÝ s.r.o.

Masarykovo nám. 393/8, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Petr Šťastný

Petr Šťastný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kyjově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti