Prodej pozemku pro bydlení, Dlouhá Ves, 2016 m2

Dlouhá Ves, Nové Městečko

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Dlouhé Vsi

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme na prodej jedinečný slunný, rovinatý pozemek o výměře 2.016 m2, ležící přímo u řeky Otavy (cca 35 m, avšak není v záplavovém území) na okraji osady Nové Městečko u Dlouhé Vsi v CHKO Šumava s krásným rozhledem. Pozemek je určený k výstavbě – plochy smíšené obytné a je přístupný z obecní asfaltové cesty. Nutno vidět lokalitu, velikost zastavitelné části pozemku a unikátní polohu přímo u řeky, kde se již pozemky k výstavbě téměř neprodávají!
Podle územního plánu obce Dlouhá Ves u Sušice je pozemek určený k výstavbě – plochy smíšené obytné (č. 65; 25% max. podíl zastavění; 60% min. podíl zeleně; přízemí s možností využití podkroví; podmíněno posouzením vlivu na krajinný ráz).
Pozemek celkem: 2.016 m2; z toho k zastavění je cca 1.021 m2 (určuje ÚP). Za hranicí zastavitelné části pozemku bude vytyčena cesta (podíl ½ součást prodeje), zajišťující přistup na louky a zachování turistické „Vintířovi stezky“.
Elektřina: el. sloupek;
Voda: nutno řešit vlastním vrtem (nalezen pramen vč. hydro průzkumu z původního projektu);
Odpad: neřešeno; možná jímka na vyvážení či vlastní ČOV;
Na pozemek bylo vydáno územní rozhodnutí na novostavbu RD (projektová dokumentace RD je k dispozici), avšak nebylo požádáno o prodloužení termínu realizace, tudíž není platné.
Jasnými výhodami tohoto velkého pozemku je především exkluzivní poloha v CHKO Šumava přímo u zlatonosné řeky Otavy, krásný otevřený rozhled v údolí a umístnění na polosamotě (1 soused a dvě vzdálenější chaty). Dále velmi klidná lokalita s výborným dojezdem do města Sušice 7 km, Hartmanice 3 km, Kašp. Hory 8 km či Srní 14 km.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Dlouhá Ves, Nové Městečko
ID
S2337
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
2016 m2
Plocha zahrady
2016 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dlouhé Vsi (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti