Prodej rodinného domu, Lipno nad Vltavou, 167 m2

Lipno nad Vltavou, okres český krumlov

12 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 763 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Lipně nad Vltavou

Informace k domu

Představujeme tento luxusní rodinný dům 6+kk s výhledem na vodu, který se nachází v lokalitě Kobylnice, cca 350 metrů od břehu Lipna.

Velkorysý dům s kapacitou až 14 osob je vhodně navržen k uspokojení nejnáročnějších potřeb budoucích uživatelů a poskytuje exkluzivní místo k rekreaci, odpočinku, nebo trvalému bydlení. Objekt disponuje pěti ložnicemi, třemi koupelnami, zádveřím, skladem a prostorným obývacím pokojem s kuchyní, kde jde vstup na slunnou terasu s výhledem na jezero.

Díky velkým oknům a orientaci na jih je v interiéru spoustu světla, prostor působí velice otevřeně a útulně. V ceně je kompletní vybavení, nábytek a elektrospotřebiče, dále k dispozici vyhrazené parkovací stání. Dům má inteligentní vytápění, které se ovládá telefonem. Výhodou jsou krbová kamna, vinylové podlahy, obložené sokly pohledovým kamenem a dřevěné obložení štítu. Na zahradě je také zahradní domek a sklad.

Jedná se o největší objekt v areálu Residence Lipno. Správcovská společnost zajišťuje provoz a údržbu areálu, včetně infrastruktury, recepce a dětské hřiště. Platí se cca 40.000,- Kč ročně za vše (internet, údržba, veř. osvětlení, odpad atd.) kromě spotřeby elektřiny, která je zvlášť. Lze využít efektivní správy pronájmu nemovitosti v době Vaší nepřítomnosti.

Poloha Lipna nad Vltavou láká v každém ročním období a cílí na všechny sezóny. Na jaře a na podzim na cyklistiku, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, pláž, promenádu, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, stezku v korunách stromů, tělocvičnu, marínu, a další.

Pořiďte si nové rodinné sídlo v top lokalitě v přírodě, v podobě investice s možným pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením. Kontaktujte specialistu na nemovitosti v lipenské lokalitě a domluvte si prohlídku právě teď.

Parametry domu

Cena
12 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou, okres český krumlov
ID
000034
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
167 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
115 m2
Podlahová plocha
167 m2
Plocha nemovitosti
410 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lipně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti