Prodej vily, Divišov, Vrcha II, 350 m2

Vrcha II, Divišov

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc

(rezervace)

Doporučené firmy v Divišově

Úklidové služby

Informace k domu

REZERVACE. Prodej velkorysé vily (305m2), samostatně stojícího apartmánu (45m2), dvougaráže, nadstandardního krytého bazénu na pozemku (1600m2) v klidné lokalitě s krásnými výhledy ve vilové čtvrti v Divišově. Divišov je městys nedaleko Benešova s veškerou občanskou vybaveností, s výbornou dostupností z metropole po dálnici D1 (do 30min).

Dispozice rodinné vily 5+kk zahrnuje dvě podlaží. Přízemí - vstupní chodba, technická místnost, hala, ložnice s vlastní koupelnou a přípravou pro kuchyň - možno využít jako samostatnou garsonku pro hosty, obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a krbem, koupelna. Dominantou celého přízemí je reprezentativní otevřený prostor obývacího pokoje s přímým vstupem na terasu a do zahrady s bazénem a letním posezením, dále velkolepá hala se schodištěm do druhého podlaží. V prvním patře jsou 3 prostorné ložnice, všechny s vlastní šatnou, jedna ložnice s vlastní koupelnou, na stejném podlaží je také samostatná koupelna, hala a vstup na terasu. Nábytek není součástí prodeje.

V samostatném objektu na pozemku je dvougaráž, v jejíž jedné polovině je zahradní kuchyň, která je využívaná přes léto a k ní přiléhající terasa. V prvním patře stejného objektu je samostatný byt 2+kk. Jeho dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí a koupelna s toaletou. Apartmán byl v minulosti využíván k pronájmu.

Zahradě dominuje velkorysý krytý bazén o rozměrech 5x10m s protiproudem a vyhříváním. Ze zahrady jsou nádherné výhledy do krajiny, je osázena vegetací, k odpočinku vybízí malá japonská zahrada.

Na pozemku je také umístěn samostatný objekt pro uložení zahradního náčiní a druhou polovinu tvoří dílna.

Divišov je městys s veškerou občanskou vybaveností. V obci naleznete obchody, restaurace, zdravotní středisko, školu, školku, poštu, lékárnu, knihovnu, koupaliště. Obcí prochází cyklostezky, na své si přijdou také turisté. V blízkém okolí najdete Český Šternberk, zámek Jemniště a další turistické cíle. Výborná dostupnost do metropole, blízké napojení na dálnici D1.

Energetická náročnost budovy: C
Měsíční náklady: 15.000 Kč (plyn, elektřina, voda, odpad) ID nemovitosti VER0162-0001.

Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
rezervace
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Vrcha II, Divišov
ID
VER0162-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
350 m2
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
1600 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Lokální plynové
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Veronika Fialová Faraon Reality s.r.o.

Veronika Fialová Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Divišově?

Podobné nemovitosti