Prodej vily, Vlašim, J. V. Sládka, 350 m2

J. V. Sládka, Vlašim

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vlašimi

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme rodinnou vilu, kterou můžete kompletně využít pro moderní životní styl. Obtiskněte každodenní soužití rodiny, zvyky i koníčky do tohoto prostorného a členitého domu, který si na první pohled zamilujete.

Vila se nachází v klidné a příjemné části na okraji Vlašimi. Dům je aktuálně v dobrém a pravidelně udržovaném stavu. Dům i garáž jsou přístupné přímo z ulice. Na prostornou zahradu i do bazénu můžete pohodlně vejít přímo z obývacího pokoje.

Dům má 2.NP s užitnou plochou domu cca 350 m2, prostornou zahradu cca 780 m2, bazén a terasu cca 10 m2. Celková zastavěná plocha domu je 220 m2.

V suterénu domu, který je částečně zapuštěný v terénu, jsou rozsáhlé prostory s wellness zonou, garáží a technickou místností celkem cca 70 m2. V přízemí domu si pak můžete udělat pohodlí v obývacím pokoji cca 28 m2 propojeným s jídelnou 12 m2, kuchyní 12 m2 a technickým zázemí 19 m2. Patro i mezipatro je řešené variabilně, takže každý člen rodiny si zde najde svůj prostor s vlastním soukromí.
V přízemí se nachází také hlavní vstup do domu se zádveřím a šatnou.

Dispozice domu
SUTERÉN po schodišti z 1.NP vpravo sauna s wellness zonou cca 18 m2 , garáž pro osobní automobil cca 25 m2, technická místnost cca 5 m2, hala cca 14 m2.
1.NP kuchyň cca 12 m2 s kuchyňskou linkou, jídelnou a se vstupem na terasu. Z jídelny vstup do obývacího pokoje s krbem, který má tepelné průduchy do 1. NP. U kuchyně je menší místnost cca 4 m2, která slouží jako úložný prostor. WC a zádveří, kterým se dostanete na zahradu.
MEZIPATRO z 1.NP se po schodišti dostanete do mezipatra, kde je koupelna s WC cca 8 m2, pokoj cca 24 m2, pracovna cca 26 m2.
2.NP koupelna s WC cca 5 m2, dva dětské pokoje, každý o velikosti cca 18 m2, ložnice cca 20 m2, kuchyň s kuchyňskou linkou cca 13 m2.
Vytápění domu elektrické rohože. Krb s krbovou vložkou a průduchy do 1.NP. Ohřev teplé vody je zajištěn bojlerem.
V místě je kompletní občanská vybavenost včetně obchodů, supermarketů, služeb, poliklinika, pošta, MŠ, ZŠ. Vzhledem ke své poloze ideální dům pro rodiny s dětmi.
Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento výjimečný rodinný dům. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku této luxusní vily.
V případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek hypotéku přes našeho partnera.
PENB: třída G – mimořádně nehospodárná. Dle stanoviska zpracovatele PENB lze RD z hlediska obvodových konstrukcí zařadit do energetické třídy D, pokud by byl vytápěn tepelným čerpadlem, jednalo by se dokonce o energetickou třídu B – velmi úsporná.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102705.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
J. V. Sládka, Vlašim
ID
N102705
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Simona Zadražilová

Simona Zadražilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Vlašimi?

Podobné nemovitosti