Prodej rodinného domu, Jílové, Teplická, 240 m2

Teplická, Jílové

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jílovém

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům v ideální kombinaci bydlení a obchodních prostor, které mají výlohy situované přímo na hlavní komunikaci a nabízejí významnou výhodu v možnosti komfortního zaparkování potenciálních zákazníků přímo před provozovnou.

Obytná část domu je aktuálně pronajatá se zajímavým výnosem ve výši, která dokáže zaplatit splátky případné hypotéky. V případě pronájmu i obchodních prostor se tato nabídka může stát velmi zajímavou investiční příležitostí.

Dispozice domu je následující: v přízemí se nachází samostatný vstup do privátní části a 2 obchody, každý s vlastním vchodem. Dále jedna větší místnost vhodná jako přilehlá kancelář či neveřejné zázemí. Obchody mohou fungovat nezávisle na sobě, případně je možné propojit celé podlaží do jednoho komerčního celku. V prvním patře najdeme kuchyni s jídelnou, prostorný obývací pokoj, ložnici, koupelnu s toaletou a menší kumbál. Podkroví je z větší části obytné a nabízí dva samostatné pokoje. Stávající nevyužitá část podkroví by mohla sloužit např. jako koupelna s toaletou. Polosuterén objektu pak obsahuje dílnu a technické zázemí s kotlem na tuhá paliva a ohřívačem vody.

Z technického hlediska nevyžaduje objekt žádné akutní opravy. V podstatné části jsou okna vyměněná za plastová. V budoucnu zde budou investice potřeba. Ty lze však zaplatit např. ze zmíněného výnosu z pronájmu obchodních prostor nebo jejich přímého provozu. Způsob vytápění kotlem na dřevo je, v kontextu s aktuální situací s cenami energií, jednou z možností, jak minimalizovat provozní náklady objektu. Voda je z řadu, kanalizace je řešena septikem. Přímo na domě se nachází plynová přípojka.


Budu se těšit na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2023
Adresa
Teplická, Jílové
ID
410
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
231 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jílovém?

Podobné nemovitosti