Prodej pozemku pro bydlení, Rakvice, Náměstí, 997 m2

Náměstí, Rakvice

3 095 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 750 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rakvicích

Informace k pozemku

Hledáte velký pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu v dobré dostupnosti nejen dálnice D2 ale i vodní nádrže Nové mlýny a CHKO Pálava ?
Právě pro Vás zde mám nabídku pozemku v žádané lokalitě Rakvice o celkové ploše 997m2 - parcela č. 727/1 - územním plánem označená jako vhodná k výstavbě - BV - bydlení venkovské
Jedná se o pozemek obdélníkového tvaru, rovinatý.
Pozemek je přístupný po asfaltové komunikaci. Pro lepší představu připojujeme možnou vizualizaci.
A co říká územní plán?
BV - Bydleni venkovské
Hlavní využití: pozemky staveb pro bydlení v rodinných domech, včetně bydlení pro seniory a osoby se zdravotním postižením.
Přípustné využití: občanské vybavení místního významu, objekty pro rodinnou rekreaci, veřejná prostranství a plochy okrasné a rekreační zeleně, dětská hřiště, související dopravní a technická infrastruktura (např. parkoviště a garáže pro osobní automobily).
Podmíněně přípustné využití:
Pozemky dalších staveb a zařízení, které nesnižují kvalitu prostředí a pohodu bydlení ve vymezené ploše, jsou slučitelné s bydlením a slouží zejména obyvatelům v ploše (tj. především drobné objekty základní občanské vybavenosti a další drobné objekty pro podnikání, vyjma objektů uvedených v nepřípustném využití).
Nekomerční chovatelské a pěstitelské zázemí pro samozásobení. Rodinné vinné sklepy, pokud jsou součástí objektu pro bydlení (respektive pokud jsou související vedlejší stavbou rodinného domu).
Nepřípustné využití: nadlimitní stavby, zařízení a činnosti, veškeré stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využitím, zejména stavby pro výrobu, skladování a velkoobchod, občanské vybavení vyššího významu, dopravní terminály a centra dopravních služeb, malé i velké stavby odpadového hospodářství, čerpací stanice pohonných hmot.
Podmínky prostorového uspořádání: výšková hladina zástavby je stanovena ve schématu S.1. Koeficient zastavění plochy se
nestanovuje.
Co se píše na webových stránkách obce Rakvice?
- Vítejte v nejjižnějším koutě jižní Moravy, v místě, kde Dyje obtéká vápencové vrchy Pálavy a rozbíhá se v ramena domovem dávných lovců mamutů.
V tomto poetickém kraji lužních lesů, rybníků, luk, mandloní a vinohradů, v jižní části Hanáckého Slovácka, leží Rakvice – obec, jejímuž znaku vévodí červený rak a modrý vinný hrozen.
- V obci je zřízena Základní škola a Mateřská škola jako úplná škola s vyučováním v prvním až devátém ročníku. Jejími součástmi jsou: základní škola, mateřská škola s celodenním provozem, školní družina, školní jídelna a školní klub.
- V obci jsou zajištěny v plné šíři základní lékařské služby – obvodní lékař, dětský lékař, zubní lékař, ženský lékař, lékárna.
- Doprava autobusová i železniční

Parametry pozemku

Cena
3 095 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Náměstí, Rakvice
ID
23038
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
997 m2
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Soňa Kloser Mančíková

Soňa Kloser Mančíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rakvicích?

Podobné nemovitosti