Prodej bytu 1+kk, Opava - Město, Popská, 34 m2

Popská, Opava, Město

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Opavě

Informace k bytu

Vítejte v nabídce krásného bytu 1+kk v samotném srdci centra Opavy. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylové bydlení v nejžádanější lokalitě.
Byt je na fotkách vymalovaný, proto prosím omluvte kvalitu fotografií.
Byt o podlahové ploše 34m2 se nachází v 2NP cihlové budovy s výtahem. Při vstupu do bytu vstupujete do předsíně s dostatečným místem pro úložným prostor, vstupem do prostorné koupelny a obývacího pokoje, který je propojen kuchyní. Koupelna je vybavena vanou , umyvadlem, toaletou. Vstupní chodba nabízí dostatek prostoru pro skřín, komodu či botník, takže budete mít všechny vaše věci hezky uspořádané a snadno dostupné.

Tento byt je aktuálně pronajatý, což přináší výbornou investiční příležitost pro nového majitele. Neotálejte a připojte se k řadě spokojených majitelů v této prestižní lokalitě! Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Popská, Opava, Město
ID
0361
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
34 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
34 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

David Kirschner

David Kirschner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Opavě?

Podobné nemovitosti