Prodej bytu 1+kk, Otice, 35 m2

Otice

2 530 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 057 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Oticích

Informace k bytu

Dobrý den,

dovolím si tvrdit, že Vám nyní nabízím nový byt, který jinde určitě nenajdete.
Možná je to odvážné, ale milerád Vás o tom přesvědčím na prohlídce.

Čím je tento byt jedinečný?

Má vše, co od bydlení očekáváte.

Šikovně vymyšlenou dispozici 1+KK, kdy v bytě máte velké francouzské okno se vstupem na zahradu pro Váš odpočinek, úložný prostor v chodbě bytu, sklepní prostor pro uložení nepotřebných věcí, výtah, podzemní nebo venkovní parkování, podlahové vytápění tepelným čerpadlem, přípravu pro venkovní žaluzie atd.

Byt se nachází v Oticích a je postaven v rámci projektu www.oticegardens.cz, kde jsme postavili nový bytový dům s 12 bytovými jednotkami. Bytový dům má dvě patra
a podzemní parkování pro auta. Je plně bezbariérový díky výtahu, kterým se dostanete do každého patra až k autu do podzemní garáže. Bytový dům dokončujeme do energetické úsporné třídy.

Jedinečnost tohoto menšího bytového domu podtrhují terasy a pavlače. Při výstavbě bylo dbáno na to, aby dům nabídl svým novým vlastníkům komfort a dostatek světla a prostoru pro odpočinek.

V rámci projektu prodáváme i další byty typu 1+KK, 2+KK, nebo 3+KK s terasou, nebo zahradou.

Bytový dům bude dokončen do 30.06.2024. Již nyní jsem připraven Vám ukázat tento, případně jiný byt dle Vašeho přání. Tento byt prodáváme v kolaudačním minimu, kdy dle Vašeho přání Vám následně byt dokončíme do stavu k nastěhování do 250 000 Kč ve standardní variantě. Jsme každopádně připraveni splnit i náročnější požadavky na vybavení bytu. Pro více informací a detailnější vysvětlení nás neváhejte kontaktovat.

Co je ve výše uvedené částce? Nová kuchyně, nové podlahy, koupelna, WC, interiérové dveře. To vše již dle Vašeho přání na základě Smlouvy o dílo. Chcete si byt dokončit sami? Klidně můžete, vše je o domluvě.

Jsem Vám k dispozici každý den na uvedených kontaktech v čase 08:00 – 20:00.

Těším se na setkání s Vámi.
Patrik Šmíra, projekt Otice Gardens

Parametry bytu

Cena
2 530 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Otice
ID
0075
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
35 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Oticích?

Podobné nemovitosti