Prodej pozemku pro bydlení, Janovice, 24610 m2

Janovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Janovicích

Informace k pozemku

Hledáte místo tiché, klidné, rozlehlé, na první pohled bez civilizace a s úžasnými výhledy k tomu? Jeden takový úžas bychom pro vás měli.
Pozemky lemované výhledem na Lysou horu, se stavbami s číslem popisným v obci Janovice. Na rozloze 24 610 m² už opravdu můžete cokoliv.

Co je tedy v nabídce konkrétně?
Parcela o velikosti 575 m² je přímo zastavěná plocha a nádvoří, na které stojí dům k rekonstrukci a menší cihlové hospodářské budovy. Další navazující parcely o rozloze 12 112 m² jsou vedeny v zóně BS - bydlení smíšené. Poslední parcela o rozloze 11 923 m² je vedena jako zemědělská půda.

Příjezd k domu je vyřešen po vlastní komunikaci, která navazuje na státní komunikaci. Z inženýrských sítí je přivedena elektřina, na pozemku je klasická kamenná studna a nyní nepoužívaný vrt.

V domě, původně statek se stodolou a stájemi, byla započata rekonstrukce. Zajímavostí stavby jsou bytelné základy, klenbový, nadstandardně vysoký sklep.

A lokalita?
V místě máte pocit, že jste na světě sami, ale do centra obce to je 1 km. Zde najdete klasickou občanskou vybavenost. Ale i do města to není daleko, do Frýdlantu n. O. to je 8 km, do Frýdku Místku 12 km.
Okolí je lemováno cyklostezkami, vodní nádrž Baška je nedaleko. Výlety k vodě nebo pod kopečky jsou tak další příjemnou alternativou jak trávit čas v tomto prostředí.

Ať už hledáte soukromí a prostor pro sebe nebo uvažujete investičně, stavte se podívat. BO! takových míst moc není.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
22. 11. 2023
Adresa
Janovice
ID
3435
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
575 m2
Plocha nemovitosti
24610 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Janovicích?

Podobné nemovitosti