Prodej rodinného domu, Moravská Třebová - Udánky, 440 m2

Moravská Třebová, Udánky

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Moravské Třebové

Informace k domu

Do nabídky právě zamířila tato nemovitost, která v současné chvíli slouží jako zázemí pro rodinnou firmu, jejíž kořeny podnikání sahají až do roku 1992. Pokud ovšem hledáte Váš nový domov pro více generací, mohla by tahle nemovitost naplnit Vaši představu. Užitná plocha okolo 440 m2 je už slušná porce, na které si můžete vybudovat nové bydlení a mačkat se tady rozhodně nebudete. Nemovitost je ve stavu před rekonstrukcí (včetně možnosti půdní vestavby) a čeká na svého budoucího majitele, který vdechne této nemovitosti nový život. Bude to jednoznačně velká výzva a meze se tady opravdu nekladou, vše bude už jen na Vás, jak si to vymazlíte a tento velkorysý prostor efektivně využijete. Pozemek, který přiléhá k domu není úplně z těch největších (485 m2), ale pokud byste rádi měli zahradu přeci jen o kousek větší, informujte se u makléřky o možnost přikoupení sousední parcely, která je plnohodnotným stavebním pozemkem s výměrou 952 m2. Vytápění nemovitosti je zajištěno kotlem na dřevo, nebo je možnost využití lokálních akumulačních kamen.

Městská část Udánky v Moravské Třebové je situována podél Udáneckého potoka a díky své poloze nabídne klidné místo pro vaše podnikání. Jistě oceníte i dostatek parkovacího stání před samotnou budovou pro Vaše klienty. V místě nechybí kompletní občanská vybavenost, včetně ZŠ a MŠ, obchody, veřejná doprava a především skvělá atmosféra tohoto místa.

Pro sjednání prohlídky či poskytnutí více informací k prodávané nemovitosti, neváhejte kontaktovat realitní makléřku paní BEM. Ivanu Gašpar (Žďánskou)

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Moravská Třebová, Udánky
ID
9456
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
440 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
490 m2
Plocha nemovitosti
995 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Moravské Třebové?

Podobné nemovitosti