Prodej obchodního prostoru, Dublovice, 2641 m2

Dublovice

80 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 381 256 Kč /za měsíc

(cena je za celý areál včetně vybavení, dílů, vozidel, strojů i techniky)

Doporučené firmy v Dublovicích

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k nemovitosti

Půjčovna čtyřkolek s vlastním servisem, showroomem a závodní dráhou, k tomu autoservis s největším množstvím náhradních dílů na Mitsubishi je na prodej.

V hlavní budově najdete showroom s technicky nadupanou relaxační multimediální zónou pro zaměstnance nebo zákazníky s kulečníkem a malým fitkem, plně vybavenou recepci a za ní zázemí s kancelářemi a šatnami pro zaměstnance.

Servisní část je rozdělená do několika sektorů, každý má svou vlastní vjezdovou bránu, krom toho je ale celá budova propojená i vnitřními průchody.

První část je vybavená ruční myčkou a dvousloupovým zvedákem.

V dalším sektoru najdete plně vybavenou dílnu na auta i na čtyřkolky. Můžete tady současně pracovat až na šesti vozech. Dvě auta zvednete dalšími zvedáky a na jednu čtyřkolku je tady hydraulický hever. K práci vám poslouží naprosto kompletní výbava strojů, nástrojů i nářadí, nechybí tu nic, co byste od plně vybaveného autoservisu čekali. Nebudem se zdržovat, na kompletní výčet si udělejte dvě hodinky času a zavolejte mi.

V dalším sektoru najdete další zvedáky, kompletní příslušenství pro pneuservis a hlavně další dílenský prostor.

Chcete ještěrku? Lakovnu? Máte je mít.

Celá budova je zateplená, klimatizovaná, jako zdroj vytápění můžete použít buď kamna na vyjetý olej a tak topit prakticky zadarmo, nebo tepelná čerpadla, stejně jako v dalších halách, které jsou mimo hlavní budovu.

Dalších hal je šest. Čtyři velké a dvě menší. Jedna je plné dílů a příslušenství na vozy Mitsubishi. V těchto regálech najdete opravdu všechno – od karosářských dílů, přes světla, součástky motorů, plasty. Klientská základna provozovny je obrovsky široká a zákazníci jsou zvyklí sem jezdit i přes půl republiky, protože vědí, že tady je vždycky všechno!

V areálu, který se rozkládá na neuvěřitelných 4 hektarech plochy, toho najdete opravdu hodně.

Co třeba zkušební čtyřkolkovou dráhu se zázemím pro klienty? Najdete tady dva okruhy. Menší pro děcka a velký pro pořádný stroje! Dráha je dlouhá víc než kilometr a než ji projedete celou, tak budete pořádně vyklepaní. Ostré zatáčky, skokánky, jízda přes most i pod mostem, dlouhé rovinky, kde to můžete pořádně rozpálit i široké zatáčky, kde můžete pořádně zadriftovat. Od kol vám budou létat kusy země a když trochu zaprší, tak si můžete dát stylové zápasy v blátě s vůní spálenýho benzínu.

Dráha i se zázemím je na ploše téměř půldruhého hektaru, což je o půlku víc, než kolik má Staroměstské náměstí v Praze. K tomu připočtěte ještě dva Staromáky volné plochy, kde si můžete dělat doslova co chcete. To tedy můžete vlastně v celém areálu.

Aby toho nebylo málo, tak na části plochy najdete i pole solárních panelů a tahle elektrárna nejenže levou zadní zásobuje elektřinou celou provozovnu, ale ještě každý měsíc přináší pasivní příjem v řádu desítek tisíc korun. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100053.

Parametry nemovitosti

Cena
80 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je za celý areál včetně vybavení, dílů, vozidel, strojů i techniky
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Dublovice
ID
N100053
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
40779 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
2641 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Lípa

Martin Lípa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Dublovicích?

Podobné nemovitosti