Prodej obchodního prostoru, Dublovice, 2641 m2 (ID: 1722140)

Dublovice

40 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 190 628 Kč /za měsíc

(cena je za autoservis včetně budov, pozemku, vybavení, dílů, vozidel, strojů i techniky)

Doporučené firmy v Dublovicích

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k nemovitosti

Plně vybavený autoservis s hlavní budovou o ploše 1.391 m2 a šesti moderními skladovacími/dílenskými halami s celkovou půdorysnou plochou dalších 1.250 m2. Areál se rozkládá na pozemku o velikosti cca 8.500 m2.

Autoservis je v současnosti největším autoservisem Mitsubishi v Česku a součástí nabídky je převzetí provozu, veškerého dílenského vybavení, showroomu, mediální a relax místnosti, lakovny, obrovského množství skladových dílů a veškeré techniky.

Samozřejmostí je i přenechání bohatého klientského kmene a v případě oboustranného zájmu i zkušených zaměstnanců.

Pozemek bezprostředně přiléhá na silnici I. třídy č. 18, která vede od E55 (sjezd Olbramovice) přes Sedlčany do Příbrami. Je zde tedy bezproblémový přístup nákladními vozy včetně kamionů.

V hlavní budově najdete showroom (toho času využívaný pro čtyřkolky) s technicky nadupanou relaxační multimediální zónou pro zaměstnance nebo zákazníky s kulečníkem a malým fitkem, plně vybavenou recepci a za ní zázemí s kancelářemi a šatnami pro zaměstnance.

Servisní část je rozdělená do několika sektorů, každý má svou vlastní vjezdovou bránu, krom toho je ale celá budova propojená i vnitřními průchody.

První část je vybavená ruční myčkou a dvousloupovým zvedákem.

V dalším sektoru najdete plně vybavenou dílnu na auta i na čtyřkolky. Můžete tady současně pracovat až na šesti vozech. Dvě auta zvednete dalšími zvedáky a na jednu čtyřkolku je tady hydraulický hever. K práci vám poslouží naprosto kompletní výbava strojů, nástrojů i nářadí, nechybí tu nic, co byste od plně vybaveného autoservisu čekali. Nebudem se zdržovat, na kompletní výčet si udělejte dvě hodinky času a zavolejte mi.

V dalším sektoru najdete další zvedáky, kompletní příslušenství pro pneuservis a hlavně další dílenský prostor.

Chcete lakovnu? Máte ji mít, komplet i s držáky na díly a průjezdnou, takže do ní můžete zavézt i auto na kompletní lakování.

Celá budova je zateplená, klimatizovaná, jako zdroj vytápění můžete použít buď kamna na vyjetý olej a tak topit prakticky zadarmo, nebo tepelná čerpadla, stejně jako v dalších halách, které jsou mimo hlavní budovu.

Dalších hal je šest. Čtyři velké a dvě menší. Jedna je plné dílů a příslušenství na vozy Mitsubishi. V těchto regálech najdete opravdu všechno – od karosářských dílů, přes světla, součástky motorů, plasty. Klientská základna provozovny je obrovsky široká a zákazníci jsou zvyklí sem jezdit i přes půl republiky, protože vědí, že tady je vždycky všechno!

Autoservis je součástí většího areálu o celkové ploše 40.779, m2. Máte-li větší ambice, lze dokoupit i vše ostatní:
a) zkušební dráha pro čtyřkolky
b) Pole fotovoltaických panelů o výkonu 40kW, které je zdrojem pasivního příjmu v řádu desítek tisíc Kč měsíčně. Elektrárnu je možné rozšířit až na 1MW.
c) volná obchodní plocha (možno nerušící výroba) s projektem na vybudování největší střelnice v ČR. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101543.

Parametry nemovitosti

Cena
40 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je za autoservis včetně budov, pozemku, vybavení, dílů, vozidel, strojů i techniky
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Dublovice
ID
N101543
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
8500 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
2641 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Lípa

Martin Lípa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Dublovicích?

Podobné nemovitosti