Prodej vily, Praha - Březiněves, Na poli, 242 m2

Na poli, Praha 8 - Březiněves

23 181 760 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 110 477 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Tato lukrativní vila s označením RD 96 se nachází v unikátním rezidenčním projektu Greenland Březiněves v pražské Březiněvsi. Jedná se o vilu s velkorysými dispozicemi i velikostí zahrady, která maximálně respektuje soukromí svých obyvatel.

Přijďte se do vily sami podívat a nasát výjimečnou atmosféru bydlení. Dům je připraven k nastěhování

Významným benefitem je použití moderních řešení a kvalitních materiálů již ve standardním vybavení. V celém domě je podlahové vytápění a okna s izolačním trojsklem. Již ve standardu je řešen také komín včetně přisávání a přípravy na krb, retenční nádrž na 5 m³, nebo skrytá příprava na venkovní žaluzie.
Zajímavým specifikem domu je jedinečné propojení interiéru s exteriérem. Velkorysé HS portály vedoucí do zahrady zajišťují přirozené denní osvětlení a navozují pocit volného prostoru.

Více o projektu – www.greenland-brezineves.cz

Lokalita
Městská část Praha 8 – Březiněves leží na severním okraji Prahy v sousedství Dolních Chaber, Čakovic a Ďáblic.
Březiněves disponuje komplexní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Nachází se zde mateřská školka, nákupní centrum s lékárnou i mnoho restaurací. V brzké době bude také zahájena stavba základní školy.
Březiněves je obklopena zelení a nabízí dostatek místa jak pro odpočinek a relaxaci, tak i aktivní sportovní vyžití. Je zde polyfunkční venkovní hřiště s umělým povrchem, fotbalový klub TJ Březiněves, tenisové kurty, beachvolejbalové hřiště, nebo fitness centrum.
V nedalekých Letňanech, vzdálených pouhých 5 minut jízdy, se pak nachází OC Letňany, multikino, sportovní areál se zimní halou a aquacentrem a také stanice metra C. Ještě blíž jsou pak možnosti nakupování v Globusu Čakovice. Pro cestu do centra metropole lze využít také nedaleké stanice metra Ládví, Střížkov nebo Letňany.
Právě díky občanské vybavenosti a skvělé dostupnosti se Březiněves stala v posledních letech vyhledávanou rezidenční lokalitou v Praze.

V rámci projektu jsou dále ve výstavbě také dvojdomy M (141,5 m²) a L (145,6 m²) a také další 3 samostatně stojící vily typu XXL (242,4 m²).

Detaily projektu naleznete na webu: www.greenland-brezineves.cz

Parametry domu

Cena
23 181 760 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Na poli, Praha 8 - Březiněves
ID
24229
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
242 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
242 m2
Plocha nemovitosti
682 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Olga Karešová

Olga Karešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 8?

Podobné nemovitosti