Prodej rodinného domu, Lovosice, Švehlova, 192 m2

Švehlova, Lovosice

17 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 81 970 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Lovosicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout, útulnou a zároveň luxusní a úspornou novostavbu rodinné vily o ploše 192 m2 vybavenou nejnovějšími technologiemi o dispozici 5+kk s veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti.

Luxusní vila se třemi koupelnami je postavena na základě návrhu designera v tonech: bíle, černé a šedé, avšak v ložnicích nechybí teplá dubová podlaha, která je také laděna ve světlejším odstínu, tak aby byla dosažena harmonie barev v celém domě. Dům je proveden nadstandardně, v obývacím pokoji (samozřejmost kterého je jižní orientace) jsou HS portály, které tvoři celou jižní stěnu pokoje, lze je odsunout a spojit tak terasu s obývacím pokojem do jednoho prostoru, samozřejmosti jsou také venkovní žaluzie na HS portálech, srdcem domu je kvalitní tepelné čerpadlo, které v zimě hřeje a v letě chladí, na střechu domu budou nainstalováný solarní panely včetně bateriového úložiště v technické místnosti, z maličkostí například potěší i zabudované meteostanice v zrcadlech. Dům má následující dispozici: hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou a také s vlastním vstupem na terasu, další dvě menší ložnice, koupelna k těmto dvěma ložnicím, koupelna pro hosty či návštěvu, pokoj pro hosty, technická místnost, rozlehlá půda, terasa.

Dům se nachází v nejluxusnější Lovosické čtvrti, obklopen novostavbami, a příjemnými lidmi, avšak na pozemku je díky plotu ze zářivého bílého kamene naprosté soukromí a klid, tomuto napomáhá i fakt že ulice ze které je dům přístupný je využívána pouze majiteli okolních domů. Avšak v pěší dostupnosti je veškerá občanská vybavenost, škola, gymnázium, obchod, dětské hřiště, Lidl, restaurace a mnoho dalšího. Nechybí ani místa pro odpočinek a „dobití baterek“, od domu lze vyrazit na procházku do Národní přírodní rezervace Lovoš, nebo na projížďku lodí po Žernoseckém jezeře či i po samotném Labi. Nedaleko od domu je třeba i „Tesla supercharger“, hřiště na pétanque, koupaliště či venkovní posilovna. Skvěle spojení s Ústím nad Labem i Prahou, Ústí nad Labem jen 16 min, Praha-Letňany 34 min. Dům má vše, co by kvalitní rodinný dům měl mít: soukromí, klid, prostornou terasu, světly pozemek i místnosti, dostatek prostoru a pokojů, půdu, nejnovější technologie, kvalitní zateplení, vysoké stropy a mnoho dalšího.

Volejte kdykoliv, prohlídky lze realizovat i o víkendu.

Parametry domu

Cena
17 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 2. 2024
Adresa
Švehlova, Lovosice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
732 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Mgr. Richard Tabach

Mgr. Richard Tabach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lovosicích?

Podobné nemovitosti