Prodej rodinného domu, Hřivice, 190 m2 (ID: 1746775)

Hřivice

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Doporučené firmy v Hřivicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte vkusně a účelně zrekonstruovaný dům v klidné lokalitě a s příjemnou dojezdovou vzdáleností do Prahy, Loun či Rakovníka? Tak právě Vám je určena naše nabídka domu v obci Hřivice okres Louny. Prodej domu o dispozici 6+1, jehož podlahová plocha činí 190 m2, je postaven na pozemku o celkové výměře 533 m2.

Dispoziční uspořádání domu je následující:

1. NP - zádveří, chodba, 1 pokoj, koupelna s WC, otevřená dispozice obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou se vstupem do zahrady s pergolou.

2. NP - 4 pokoje, chodba, koupelna, samostatné WC.

Dům je částečně podsklepen. Půda je částečně pochozí. Na pozemku se dále nachází garáž (21 m2) a drobná hospodářská stavba, tč. sloužící pro uskladnění zahradní techniky.

V letech 2018 - 2022 proběhla rozsáhlá rekonstrukce domu - nová střešní krytina (betonové tašky), plastová okna, veškeré rozvody, interiéry, zateplení stropů i pláště domu. K vytápění domu a ohřevu vody slouží tepelné čerpadlo nainstalované v r. 2023. Milovníci hřejivého tepla a ohně ocení krbová kamna v obývacím pokoji. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci. PENB se zpracovává, proto nyní uvedena energetická třída "G".

Veškerá občanskou vybavenost najdete v blízkém okolí. Stejně tak jako historické i přírodní zajímavosti - zámek Nový Hrad, zřícenina hradu Pravda, klášter Dolní Ročov, pozůstatky hradu Džbán, Čertův kámen, naučná stezka Kounovské kamenné řády a další nekonečné toulky okolní krajinou.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10604

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hřivice
ID
N10604
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
280 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
533 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo iRealitka.cz

iRealitka.cz

Čajkovského 916, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Pavel Jiříček

Pavel Jiříček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hřivicích?

Podobné nemovitosti