Prodej bytu 3+1, Znojmo, Bezručova, 90 m2

Bezručova, Znojmo

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Znojmu

Informace k bytu

Hledáte opravdu prostorný byt, který si budete moci upravit podle vlastních představ? Přesně takový pro vás teď mám.

+ 3+1
+ 91 m2
+ bytový dům po revitalizaci
+ mateřská i základní škola v těsné blízkosti
+ před rekonstrukcí
+ společný dvorek

Tento byt má ambice stát se velice atraktivním městským bydlením. Nabízí totiž velkorysou prostornost, příjemnou prosvětlenost a skvělou lokalitu v jejíž těsné blízkosti najdete vše, co budete potřebovat. Je v původním stavu, ale promyšlenou rekonstrukcí z něj můžete vytvořit dokonalý domov.

Byt se nachází v 1. patře bytového domu na ulici Bezručova ve Znojmě. Dispozičně je řešený jako 3+1 o celkové ploše 94 m2 a díky tomu nabízí spoustu prostoru pro realizaci vašich představ o bydlení.

Skládá se z chodby, obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, kuchyně s místem pro jídelní stůl, spíže, koupelny s vanou a samostatné toalety. Vytápění zajišťují lokální plynová topidla WAW.

Bytový dům je po revitalizaci a v jeho přízemí je provozována pivnice. Ve vnitrobloku je společný dvorek, který je volně k využití.

Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost. Vlakové a autobusové nádraží leží jen 300 metrů od bytu. V pěší dostupnosti, a to zhruba 4 minuty chůze, najdete jak mateřskou, tak základní školu. Pro menší nákupy můžete využít nedaleký obchod s potravinami.

Pokud vás tento byt zaujal, ráda se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry bytu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Bezručova, Znojmo
ID
01069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Patro
1. z 3
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 113 lidí

Prodejce

Křížová Naďa

Křížová Naďa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Znojmu?

Podobné nemovitosti