Prodej bytu 4+1, Brno, Táborská, 82 m2

Táborská, Brno

Rezervováno
9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

V rámci projektu Bydlení Táborská - byty & workout & zahrada nabízíme na základě výhradního zastoupení k prodeji novostavbu bytu v osobním vlastnictví dispozice 4+1 se zahradou nacházející se v novostavbě bytového domu na ulici Táborská, Brno - město.

Bytový dům je tvořen dvěma křídly. Uličním křídlem, které má 4. nadzemní podlaží, podkroví a jedno podzemní podlaží a dvorním křídlem se 2. nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V celém objektu je 11 bytových jednotek, které mají k dispozici společnou prostornou zahradu, kde bude vybudována odpočinková zóna s krajinnou zelení, workout hřištěm a společným místem na grilování.
Byt 1.3. se nachází v přízemí dvorního křídla domu. Celý byt je situovám ve vnitrobloku. Celková plocha bytu činí 82,1m2 + zahrada 173,2m2 + sklep v 1.PP domu.
Dispozice: vstupní chodba 4,2m2, předsíň 4,2m2, obývací pokoj 17,9m2 s výstupem na vlastní zahradu, pokoje 13,4m2 a 13m2 s výstupem na vlastní zahradu, kuchyně 9m2, šatna 4,2m2, koupelna se sprchovým koutem 2,5m2, samostatná toaleta.

Tento byt bude připraven pro klienta v následujících nadstandardech: podlahové topení , videotelefon , počítáno s podlahovou krytinou vinyl , dekor si vybere klient, . Dveře interiérové, obklady, dlažby a sanita není objednaná, výběr si provede budoucí klient.
Příprava na předokenní žaluzie ve všech místnostech.

Na terase zásuvka a světlo. Na zahradě automatická závlaha.
V ceně kompletní stavba bytu na klíč (základová deska, izolace, konstrukce, obvodové stěny a příčky, fasáda, krovy, střešní krytina, vodo-topo-elektro rozvody, podlahy, dlažba, obklady, omítky, malba, sanita, dveře, obložkové zárubně a úpravy terénu, atd) v rámci standardů.
Vzhledem k tomu, že byt bude dokončen dle požadavků klienta, pak dokončení stavby bude realizováno do 3. měsíců po dodání podkladů pro dokončení bytu od klienta.
Možnost přikoupení parkovacího stání v 1.PP bytového domu s vlastní zásuvkou pro možnost provádění údržby vozu za cenu 500.000,-Kč. Některá parkovací místa budou navíc vybavena zásuvkou pro dobíjení elektrovozu.


Městská část Židenice nabízí kompletní občanskou vybavenost. Obchody, školy , školky, lékařská i veterinární služba, sportoviště, vše je v blízkém dosahu.
Veškerá spojení, do centra i mimo město, zajišťuje MHD i integrovaná doprava. Dojezd do centra 10 minut. V okolí četné cyklostezky nabízející přístup k oblíbeným volnočasovým lokacím Mariánské údolí, PR Údolí Říčky, Moravský kras.
Vlakové nádraží Židenice je vzdáleno 1,2 km. Výborná dostupnost na rychlostní komunikaci D1 – Praha – Brno – Ostrava.

Nepropásněte tuto unikátní příležitost bydlet a zároveň relaxovat na okraji centra města Brna.

Více informací Vám poskytne makléř – domluvte si nezávaznou osobní schůzku.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Táborská, Brno
ID
65:212103103-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SDK reality

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Šmiřáková

Ing. Lucie Šmiřáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Brně?

Podobné nemovitosti