Prodej rodinného domu, Libčeves, K Zámku, 210 m2

K Zámku, Libčeves

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Libčevsi

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům typu kamenný, který se nachází na adrese Ulice K Zámku Č. p. 4, v části obce Libčeves, okres Louny. Tato nemovitost je ideální investiční příležitost, která nabízí velký potenciál a vysokou návratnost investice.

Dům se nachází na pozemku o celkové ploše 496m². Má 5 a více prostorných pokojů a je patrového typu, s jedním podlažím. Celková zastavěná plocha činí 105m² a užitná plocha nabízí 210m², což zajišťuje dostatek prostoru pro různé investiční možnosti.

Nedostatek místa díky tomuto domu rozhodně řešit nemusíte. Funkční studna vám ušetří peníze na poplatcích za vodu. Další výhodou je prostorná půda a dvůr s dílnou a pergolou. V těsné blízkosti je vlaková stanice populární švestková dráha a zastávka MHD.

Stav objektu je dobrý, což znamená minimální náklady na renovace a údržbu. To je pro investory velmi výhodné, protože mohou okamžitě začít s pronájmem nebo jiným využitím nemovitosti.

Poloha domu je dalším faktorem, který osloví investory. Nachází se v klidné části obce Libčeves, což zaručuje klidné a příjemné bydlení. Zároveň je však dobře dostupný a má výborné spojení s okolními městy a obcemi. To je velmi atraktivní pro potenciální nájemníky.

Vybavení nemovitosti není součástí prodeje, což umožňuje investorům přizpůsobit dům jejich potřebám a preferencím. To je další výhoda, která může investorům přinést další příjmy.

Nemovitost je napojena na septik a jímku, což je ekonomické a efektivní řešení odpadních vod.

Pokud hledáte investiční příležitost s vysokým potenciálem a atraktivní návratností investice, je tato nemovitost ideální volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
K Zámku, Libčeves
ID
0032-NP08064
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
496 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lenka Hrušková

Lenka Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libčevsi?

Podobné nemovitosti