Prodej rodinného domu, Blučina, Hřbitovní, 187 m2

Hřbitovní, Blučina

7 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 028 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Doporučené firmy v Blučině

Informace k domu

- 15 minut do centra Brna
- dvougenerační dům = dvě oddělné bytové jednotky v tomto domě ( 3+1 a 2+kk )
- velká zahrada, sklep a další příslušenství ( dílna, sklad atd.)
- garáž na dvě osobní auta

Dobrý den, je mi ctí vám nabídnout tento zajímavě řešený rodinný domek, který se nachází v malebné obci u Brna v Blučině. Obec Blučina se rozpíná pod kopcem Výhon, který je znám především díky vinohradům a Akátové věži, ze které je kouzelný výhled na celou Jižní Moravu.
Obec disponuje veškerými službami, které potřebujete ( školka, škola, potraviny, pošta, řeznictví, lékárna, restaurace, hospoda, rybník, cyklostezka, sportoviště a krytý bazén Blučina, kde se většina z vás naučila v dětství plavat ( pokud tedy pocházíte z okolí Brna ).

Parametry domu:
dům prošel v minulosti kompletní rekonstrukcí. Je rozdělen na dvě bytové jednotky, kdy každá má svůj vlastní vstup. Celková užitná plocha obou bytů a příslušenství je 187 m2. Pokud máte pěstitelské ambice, tak jistě oceníte zahradu, která má skoro 1 000 m2. V každé bytové jednotce se nachází vlastní kuchyňská linka a koupelna. Polovina domu je podsklepena a nabízí například možnost zbudování krásného vinného sklípku. Udržovaný dvorek s pergolou a grilem vám v létě poskytne pohodlí a relax pro Vás a vaše přátelé.

Technické informace:
dům je zateplen, má plastová okna, novou elektřinu a veškeré rozvody. Topení je v domě řešeno pomocí plynového kotle a radiátorů. Ve větší bytové jednotce jsou k dispozici ještě krbová kamna.

A pro koho že je dům vhodný ?
Tento dům by mohl zaujmout každého kdo touží po dvou generačním bydlení a nechce zdolávat schody. Mohou to být rodiny, které mají starší děti a nebudou se bát je umístit do samotného bytu na druhé straně domu. Taktéž by dům mohl vyhovovat rodině pečující o své rodiče a nebo prarodiče.

Uvedená cena je kompletní kupní cenou bez provize RK

V případě zájmu o prohlídku jsem Vám plně k dispozici.

Parametry domu

Cena
7 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Hřbitovní, Blučina
ID
37843
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
187 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1171 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Moudrý

Jan Moudrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Blučině?

Podobné nemovitosti