Prodej rodinného domu, Rajhrad, Halouzkova, 143 m2

Halouzkova, Rajhrad

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Rajhradu

Informace k domu

Nabízím k prodeji precizně provedený, zděný, rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími, o velikosti 4+kk s vlastní zahradou (151 m2) a celkovou užitnou plochou 143 m2.

Nemovitost stojí na severozápadním okraji města Rajhrad, okres Brno - venkov. Okolní zástavbu tvoří zejména novostavby rodinných domů. Přístup a příjezd k nabízené nemovitosti je po místní komunikaci s možností volného parkování na vlastním pozemku, případně na zpevněných komunikací a parkovacích plochách v okolí.

Popis dispozice rodinného domu:
1. NP: Hlavním vstupem vcházíme do prostorné haly ( 4,8 m2), po pravé straně od vstupu míjíme dveře na samostatné WC ( 2,2m2) a do technické místnosti ( 4,9 m2 ) následně dveřmi vcházíme do obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem ( 35,5 m2) s možností vstupu na terasu. Celkový design interiéru dotváří moderní kuchyňská linka v dekoru dřeva a bílého lesku, s pracovní deskou z tvrzeného kamene TechniStone, granitovým dřezem a spotřebiči Bosch. Nadčasovými solitéry jsou jídelní stůl a židle Ton. Prostor působí vzdušně, útulně a nabízí maximální komfort pro vaření, stolování i odpočinek. Velkou výhodou obývacího pokoje jsou francouzská okna, která dodávají místnosti dostatek denního světla a zároveň umožňují přístup na terasu i vlastní zahradu, jenž vznikla přesně dle návrhu zahradního architekta. Stromy, keře, pnoucí dřeviny, trvalky i okrasné traviny byly vybrány tak, aby nejen k sobě dokonale ladily, ale přeměnily exteriér domu v místo, kde chcete trávit svůj volný čas.

2. NP: Po centrálním schodišti vedoucí z haly vystoupáme do 2. nadzemního podlaží a ocitneme se v prostorách chodby ( 5,9 m2), společné pro místnosti, jenž se nacházejí na patře : ložnice ( 14,1 m2) s balkonem, pracovna (17,6 m2), dětský pokoj (15,2 m2), koupelna s vanou i sprchovým koutem (6,3 m2) a samostatné WC (1,9 m2).

Designově chytrým řešením v domě je úložný prostor pod schodištěm. Povrchy podlah tvoří keramická dlažba a laminátové podlahy.
Vytápění rodinného domu je ústřední elektrické. Elektrokotel se zásobníkem i rozdělovač s regulátorem podlahového vytápění jsou umístěny v technické místnosti (1.NP). Otopnou soustavou v 1. NP je podlahové vytápění a v 2. NP jsou otopná tělesa doplněna v místnosti koupelny o podlahové vytápění. V obývacím pokoji je i možnost vytápění krbovými kamny.

Dům je klimatizován, nechybí ani stínící prvky od renomovaného výrobce Leha.

Základní informace:
Lokalita: Rajhrad u Brna, ul. Halouzkova
Zděný rodinný dům : 4+kk s balkonem a terasou
Celková plocha pozemku: 235 m2
Zahrada : 151 m2
Užitná plocha: 143 m2
Klimatizace: ANO
Parkování: na vlastním pozemku

ŽIJTE TAM, KDE MÁTE VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ...
Rajhrad je městem s perfektní občanskou vybaveností. Na své si přijde ve městě Rajhrad opravdu každý. Milovníci dobrého jídla a kávy ocení řadu restaurací i kaváren.

Veškerý právní servis zajištěn. Nabízím možnost financování. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Halouzkova, Rajhrad
ID
00201
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha nemovitosti
235 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
126 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. David Raus

Ing. David Raus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rajhradu?

Podobné nemovitosti