Prodej rodinného domu, Strupčice, 213 m2

Strupčice

9 569 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 603 Kč /za měsíc

(Cena k jednání, včetně právního servisu, bezpečné úschovy kupní ceny a odměny RK.)

Doporučené firmy v Strupčicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prostorná, dispozičně příjemně řešená novostavba RD s dispozicí 5+KK, 213,37 m2 + 35 m2 terasa + 48,75 m2 dvougaráž - to vše na pozemku o rozloze 1.259 m2 - vás jistě zaujme, pokud hledáte zajímavé bydlení v dobře dostupné lokalitě se vším potřebným v dosahu!
Dům je přístupný hlavním vstupem, ze zadní části, nebo fr. dveřmi z terasy. Kuchyň (s na míru řešenou kuchyňskou linkou a elektrospotřebiči Teka + barovým posezením) je propojena s obývacím pokojem (s krbovými kamny), který je od zbylé části domu oddělen dvoukřídlými dveřmi. Následuje prostorná chodba s technickou místností, zadním vstupem do domu, prostornou koupelnou (vana, sprchový kout, 2x umyvadlo, WC a bidet) a 3-mi samostatnými pokoji + oddělená část domu s další místností (s vlastním soc. zázemím i možností malé kuchyňky), další WC, šatna a hlavní vstupem do domu.
Stavba je zděná (Heluz PLUS, 38 cm, s 10 cm polystyrenovým zateplením), zkolaudovaná v roce 2021 a vystavěná s důrazem na kvalitu provedení (okna s izolačním trojsklem i dveře jsou řešené na zakázku z masivu, podlahy pokrývá jednotná dlažba, v ložnicích je laminátová plovoucí podlaha s dekorem dřeva), Střešní krytinu tvoří betonová taška (KMB BETA Briliant černá), podhledy jsou zatepleny 40 cm foukanou izolací, střecha disponuje přípravou na solární panely (vzhledem k nízkým režiím domu se však jejich instalace zatím ekonomicky nevyplatí), voda z okapů je svedena do velkokapacitní retenční nádrže s obsahem 12 m3, ideální pro zálivku zahrady.
Vytápění je podlahové, řešené elektrickými topnými kabely s možností regulace tepla v každé z místností! V OP s KK jsou navíc krbová kamna, která slouží jako sekundární zdroj tepla.
Dům disponuje nadstandardním příslušenstvím v podobě prostorné technické místnosti s 300 l bojlerem na ohřev vody a s přípojkou pro pračku a sušičku.
Z hlediska IS je objekt napojený na elektřinu, kanalizaci a vodu. TV je řešena skrze Skylink, samozřejmostí je vysokorychlostní internet.
Dům je situován v mírně svažitém terénu, na samém konci obce a nabízí tak dostatečné soukromí i ojedinělý výhled!
Obec Strupčice nabízí přímý dojezd do Mostu i Chomutova (vzdálených cca 10 min jízdy), je zde veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, potraviny, pošta, bazén i moderní sportovní areál, za domem začíná cyklostezka do Chomutovského lesoparku a ke Kamencovému jezeru)!
Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléřku nabídky.

Parametry domu

Cena
9 569 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání, včetně právního servisu, bezpečné úschovy kupní ceny a odměny RK.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Strupčice
ID
0253-NP01794
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
213 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1259 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Ladislava Bárdošová

Ing. Ladislava Bárdošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strupčicích?

Podobné nemovitosti