Prodej rodinného domu, Bořanovice, Mělnická, 210 m2

Mělnická, Bořanovice

22 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 107 228 Kč /za měsíc

(velice nízké provozní náklady - elektřina, vodné a stočné, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Bořanovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízím nízkoenergetický, pohodlný, praktický samostatný rodinný dům 7+1 s terasou a upravenou zahradou v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra. Novostavba domu Elegant 123 se samostatnou dvougaráží.
Dispozice: přízemí - vstupní hala, technická místnost s tepelným čerpadlem země/voda pro vytápění a ohřev vody zcela zdarma, pokoj pro hosty - vstup na terasu a zahradu, pracovna, oddělená kuchyně se spíží, prostorný obývací pokoje s krbem, vstupem na terasu a krásnou zahradu.
První patro: čtyři pokoje se samostatnými vstupy z centrální chodby, komora, samostatná toaleta, velká koupelna. Dům má vysoké stropy: v přízemí 2,80m a v patře 2,40m, je kompletně zateplen, v přízemí domu podlahové vytápění. Interiér (dveře, zárubně, podlahy a schodiště - vše z přírodních materiálů).
Dům je postaven z kvalitního materiálu, v domě bude ponechán vestavěný nábytek (skříně) a kuchyňská linka se spotřebiči.
Nemovitost je velice pečlivě udržována, zahrada skýtá naprosté soukromí, kde najdete jak ovocné stromy, tak okrasné rostliny.
Na pozemku je postavena samostatná dvougaráž s elektrickými vraty a pojezdovou bránou.
Dům není zatížen hypotékou, volný dle dohody.
Velkým bonusem je tepelné čerpadlo země/voda ( zcela zdarma), provozní náklady jsou menší, než za byt.
Pakoměřice jsou součástí obce Bořanovice těsně za severní hranicí Prahy směrem na Mělník. Najdeme zde zámek Pakoměřice, občanská vybavenost v přilehlé Líbeznici - obchody, základní škola, mateřská školka, lékař, vyhlášené zahradnictví, Divadlo kouzel P.K..
Výborná dopravní dostupnost do centra.
Další informace a prohlídku této krásné nemovitosti ráda zajistím.
Doporučuji.

Parametry domu

Cena
22 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
velice nízké provozní náklady - elektřina, vodné a stočné, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Mělnická, Bořanovice
ID
N00004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
210 m2
Plocha nemovitosti
787 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Uršula Kittrichová

Uršula Kittrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bořanovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti