Prodej rodinného domu, Bořanovice, 254 m2

Bořanovice

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bořanovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi Vám představujeme nabídku rodinného domu v obci Bořanovice - Líbeznice, Praha – východ.

Termín stěhování: březen 2025.

Moderní dům do tvaru písmene L se nachází se v klidné obci, která spadá pod obec Líbeznice. Celá tato oblast je Praha – východ, takže i dostupnost centra Prahy je 15 minut autem.

Pro Vaše pohodlné bydlení nabízí dům dispozici 5+kk s obytnou plochou 254 m2. Interiér je vzdušný, moderní a splňuje všechny požadavky na moderní bydlení. Dům má dvě podlaží, ale hlavní obytné místnosti jsou umístěny v přízemí.

V přízemí domu se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, ložnice, dva pokoje, dvě koupelny, dvě WC, technická místnost s místem pro pračku a sušičku a úžasný, hlavní obytný prostor. Tato část domu se skládá z obývací a jídelní části a samozřejmostí je i prostorný kuchyňský kout, který pro milovníky vaření poskytne maximální prostor a vybavení.

Dominantou tohoto prostoru je velké okno, přes které se vchází na terasu a schodiště do patra, které jakoby levitovalo. Díky tomuto nápadu je interiér odlehčený.

V patře domu je vybudovaný ateliér o výměře 100 m2.. Tato část domu může sloužit k odpočinku, studiu a trávení volného času nebo stejně tak poslouží pro ubytování hostů.

Na dům navazuje venkovní terasa, která láká si tady vypít ranní kávu nebo odpočinout po náročném dni. Pokud jste milovníci zahradničení i tento prostor je k dispozici, a to v podobě vyvýšených záhonů u domu. Pro zaparkování auta nebo uložení věcí, kol, sekačky slouží garáž, která navazuje na dům plus 3 další parkovací místa jsou na pozemku před garáží. K pohodlné vjezdu slouží elektrická pojezdová brána.

Celková plocha pozemku je 1.000 m2. Z toho: pozemek kolem domu a pod domem 891 m2, ostatní plocha (příjezdová komunikace) 109 m2. Zastavěná plocha domu 199m2, garáž 20 m2, obytná plocha 154 m2 + ateliér 100 m2.

Technickou část domu zajišťuje: tepelné čerpadlo TOSHIBA – přitápění + klimatizace (1.NP + ateliér), podlahové vodní topení (automatické i ruční řízení), plynový kotel GEMINOX, předokenní hliníkové žaluzie (automatické i ruční ovládání), příprava na fotovoltaiku, automatické zavlažování.

Obec Bořanovice - Líbeznice je výborně dostupná autem, autobusem a navazuje na Pražskou integrovanou dopravu. Do obce dojíždí příměstský autobus, který má dojezd 15 minut na stanici metra Ládví. V obci Líbeznice - Bořanovice se nachází dvě MŠ a ZŠ s akreditací Erasmus, ZUŠ, poliklinika, veterinární ordinace, pošta, bankomat, sportovní areál. Najdete tu i pekárnu, restauraci Statek, Pizzerii, Steakhause Red Door, Tesco Expres, JIP - velkoobchod potravin, večerku. Kolem jsou vybudovány cyklostezky a pořádá se zde plno kulturních akcí.

Rádi Vám poskytneme další informace na uvedeném kontaktu +420 702 248 434 a také na prohlídce této zajímavé nemovitosti.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Bořanovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
274 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
254 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bořanovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti