Prodej pozemku pro bydlení, Veselí nad Moravou, 2268 m2 (ID: 1768028)

Veselí nad Moravou

2 860 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 630 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Veselí nad Moravou

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji parcelu určenou pro rodinnou rekreaci, situovanou ve vyhledávané turistické oblasti poblíž Baťova kanálu, na kraji města Veselí nad Moravou. Tento pozemek je ideálním místem pro všechny, kdo hledají útočiště pro relaxaci a současně si chtějí užívat aktivního spojení s přírodou.

Pozemek o celkové rozloze 2 268 m2, je perfektně dimenzován pro vytvoření pohodlné rekreační oázy, s dostatečným prostorem pro zahradu, možnou výstavbu chaty či moderního rekreačního domku v souladu s územním plánem.

Jednou z nejvýraznějších výhod tohoto pozemku je již existující studna, která umožňuje vytvoření malebných zahradních prvků nebo malého vodního biotopu. Elektrická přípojka v bezprostřední blízkosti pozemku zjednodušuje případnou výstavbu a využití moderních technologií pro pohodlný rekreační život.

Oplocení pozemku poskytuje soukromí a zabezpečení, ať už budete chtít trávit poklidné víkendy obklopeni zelení, nebo se rozhodnete pozemek využít k více trvalé rekreaci. Vhodné osázení a pečlivé začlenění do okolní přírody může tento pozemek proměnit ve skutečný klenot.

Tato nemovitost leží nedaleko Baťova kanálu, což představuje jedinečnou příležitost pro milovníky vodních sportů, rybaření a pěších či cyklistických výletů po okolí. S touto lokalitou je spojeno bohaté kulturní dědictví a přírodní krásy, které přitahují turisty z celého světa.

Jestliže hledáte místo, kde budete moci realizovat své sny o dokonalém úniku od městského shonu, tento pozemek ve Veselí nad Moravou vám to umožní. Nebojte se objevit krásu této lokality a vytvořit si vlastní osobní útočiště přesně podle vašich představ.

Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vám pozemek představíme. Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky, abyste se mohli na vlastní oči přesvědčit o všech výhodách této nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
2 860 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Veselí nad Moravou
ID
06295
Plocha nemovitosti
2268 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Derka

Jan Derka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Veselí nad Moravou?

Podobné nemovitosti