Prodej rodinného domu, Děčín, Slunečná, 138 m2

Slunečná, Děčín - Děčín IV-Podmokly

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rodinný dům se zahradou. Jedná se o samostatně stojící dům, podsklepený, s jedním nadzemním podlažím a podkrovím, zastřešen krovem sedlové střechy (střešní krytina je skládaná z keramických tašek). V podzemním podlaží se nachází garáž, dílna, prádelna a kotelna, uhelna. V 1. nadzemním podlaží se nachází kuchyně, obývací pokoj, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, WC) a 2 lodžie. V podkroví jsou 3 pokoje, koupelna (vana, umyvadlo, WC) a 2 lodžie. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizace se svedena do biologického septiku, vytápění domu je ústřední, zdroj tepla je kotel na tuhá paliva a krb (možnost napojení domu na plyn), ohřev teplé vody el. boilerem, sporák na PB, okna jsou zdvojená, dřevěná. Dům byl kolaudován v r. 1978. Údržba domu je běžná. Vybavení domu je původní.
Zahrada je v různých výškových úrovních, zajišťujících dostatečné soukromí. Příslušenství k domu tvoří kůlny.
Nemovitost se nachází v oblíbené lokalitě, splňuje všechny požadavky na trvalé bydlení pro rodinu s dětmi. Prostředí blízkého lesa umožňuje aktivní i pasivní odpočinek. Dobrá dostupnost do centra města. Necelých 100 m. od domu se nachází autobusová zastávka.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Slunečná, Děčín - Děčín IV-Podmokly
ID
451
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
804 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Petra Zelinková

Petra Zelinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Děčíně?

Podobné nemovitosti