Prodej rodinného domu, Cvikov, Náměstí Osvobození, 255 m2

Náměstí Osvobození, Cvikov

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Doporučené firmy v Cvikově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte-li dům vhodný pro bydlení i podnikání, máme pro vás jedinečnou příležitost. Nabízíme k prodeji dům na Náměstí Osvobození ve Cvikově s funkční prodejnou drogerie v přízemí, bytovou jednotkou v patře, sklepním prostorem a zahradou s garáží.

Dům je částečně podsklepený s kamennou podezdívkou, stojí na východním rohu Náměstí Osvobození a je napojený na kanalizaci, elektřinu, vodu a plyn. Vstup do domu zajišťují dva vchody přímo z náměstí a zároveň je možný přístup přes zahradu. Kromě prodejny drogerie je dům určen k rekonstrukci, ale po jejím dokončení se z něj může stát příjemné místo pro nájemní či vlastní bydlení v centru města s možností využívat zahradu za domem včetně garáže navazující na dům. Vytápí se přízemní část domu a to plynovým kotlem, voda se ohřívá elektrickým bojlerem. V roce 2011 byla vyměněna okna v 1. patře a opravena fasáda na straně k náměstí.

V půdním prostoru lze uvažovat o vestavbě dalšího bytu, což případně může zvýšit hodnotu domu a umožnit jeho využití pro více lidí a získat tak další příjem z pronájmu. Zahrada za domem je přístupná z Kollárovy ulice a lze na ní pohodlně parkovat. Na zahradě se nachází zděná budova, kterou lze využít jako garáž, dílnu či sklad. Celková výměra pozemku je 618 m2 a z toho nezastavěná část zahrady má výměru cca 360 m2. Součástí nabídky jsou pozemky parc. č. St. 163 o výměře 564 m2 (součástí je stavba č.p. 44) a parc. č. 51/1 o výměře 54 m2.

Prostor provozovny a skladu v přízemí je volný a tak okamžitě využitelný třeba pro prodejnu.

Tento dům nabízí ideální kombinaci bydlení a podnikání na jednom místě. Má skvělou polohu na náměstí, která zajistí dostatečnou frekvenci lidí a výbornou viditelnost pro vaše podnikání.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Pozn: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Náměstí Osvobození, Cvikov
ID
0224-NP01127
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
618 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cvikově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti