Prodej ubytování, Frýdlant, Míru, 650 m2

Míru, Frýdlant

14 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 720 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Frýdlantu

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Hledáte investiční příležitost, která je schopna generovat 15-20% zisku v poměru ke kupní ceně? Bezpečnou investici, která je na trhu stabilní, prověřená a pro jejíž provoz nepotřebujete vlastní vybavení ani zvláštní dovednost nebo praxi? V tom případě Vám představuji nemovitost, která je prověřena léty praxe, zároveň plně vybavena a připravena generovat zisk okamžitě po jejím zakoupení.

Představuji Vám nemovitost nacházející se naproti Frýdlantské radnici v centru města Frýdlant. Historická, zčásti roubená nemovitost s nástěnnými dobovými malbami a freskami o 2 pavlačových domech a vydlážděným nádvořím o 350 m2 nabízí originální ubytování v zámeckém stylu 17. století a restauraci s plně vybavenou kuchyní a samostatným salónkem. Unikátní styl, ve kterém byla celá nemovitost citlivě laděna a rekonstruována je odrazem tehdejší doby za vévody Albrechta z Valdštejna.

V přízemí nemovitosti se nachází restaurace o kapacitě 50 míst + salónek 30 míst + terasa 32 míst a plně vybavená kuchyně. V 2. NP a 3. NP je k dispozici 6 pokojů (5 dvoulůžkových a 1 mezonetový šestilůžkový), přičemž všechny pokoje disponují plně vybavenou koupelnou, stolkem se židlemi a úložným prostorem a všechny jsou pronajímané nejen na vlastních webových stránkách a stránkách města, ale na booking.com. Část z pokojů disponuje též vlastní kuchyní a pavlačovými lodžiemi s výhledem do centra či vnitrobloku.

Pro všechny neznalé Frýdlantu musím uvést, že město Frýdlant vítá a podporuje cestovní ruch ve městě a aktivně se podílí na budování vyhlášených kulturních akcí jako jsou proslulé Valdštejnské slavnosti či Slavnosti Frýdlantu, kdy do města na víkend míří desetitisíce návštěvníků, kteří hledají zábavu, dobrou kuchyni a samozřejmě i ubytování.

Pokud Vás tato perfektní investiční příležitost zajímá a máte zájem o další informace a prohlídku, kontaktujte mne.

Parametry nemovitosti

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Míru, Frýdlant
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
650 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Investors s.r.o.

Sladovnická 1627, Liberec IV-Perštýn

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Tybusová

Ing. Michaela Tybusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Frýdlantu?

Podobné nemovitosti