Prodej vily, Lahošť, Švermova, 224 m2

Švermova, Lahošť

11 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 093 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Doporučené firmy v Lahošti

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Zrekonstruovaná vila, rodinný dům na prodej se nachází pouhých 10 minut jízdy z centra Teplic, v klidné obci Lahošť.
Samostatně stojící dům na pozemku o rozloze 1303 m2 poskytuje dostatek soukromí a je vhodný zejména pro vícegenerační bydlení. Vzhledem ke dvěma funkčně rozděleným, plnohodnotným bytovým jednotkám je možné také kombinovat vlastní bydlení spolu s investicí do pronájmu.

V přízemí se nachází prostorný byt o dispozici 2+1 na 66 m2. Je zde kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice se šatnou. V koupelně s toaletou je umístěn masážní sprchový kout. Je zde také prostor pro pračku. K dispozici je zde krbových kotel na dřevo a uhelné brikety, v designu kamen, který může hlavně na začátku a konci sezóny zpříjemnit tepelný komfort v celém domě. Z této jednotky je přímý vstup na zahradu a to v úrovni terénu. S druhou bytovou jednotkou, která se nachází v 1. a 2. patře, je propojen vnitřním schodištěm. Toto schodiště je oddělené dveřmi, je tedy možné jednotky propojit či naopak rozdělit na základě preferencí.

Druhá bytová jednotka má dispozici 4+1, s možností dalšího rozšíření v půdním prostoru. Momentálně jsou v horním patře dvě ložnice, z nichž jedna slouží jako dětský pokoj. V nižším patře je pak pracovna, obývací pokoj, prostor kuchyně a koupelna s volně stojící vanou. Najdete zde oddělený prostor pro pračku a sušičku a také technické zázemí pro tepelné čerpadlo, elektrický kotel.

Dům prošel v posledních dvou letech velmi zdařilou rekonstrukcí. Vznikl moderní interiér respektující odkaz minulosti. Nedávná rekonstrukce se týkala nejen interiérových prvků jako podlah, dveří, koupelen, ale také elektroinstalací, vodoinstalací a současně s tím i obnova zdí a stropů a to novými štuky či podhledy.
K vytápění bylo pořízeno tepelné čerpadlo, elektrický kotel a krbový kotel, jejichž funkce jsou vzájemně propojené. Komín je vyvložkovaný. Dřívější rekonstrukcí prošla také střecha spolu se zateplením a rozvody tepelné soustavy včetně radiátorů. Okna byla vyměněna za plastová a jsou opatřena žaluziemi. Navíc je myšleno i na internetové připojení v celém objektu.
Dům je připojen na veřejnou vodovodní síť a kanalizaci.

Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro různé aktivity. Je zde též menší zděná stavba, která slouží jako garáž a prostory k ukládání. Pro vjezd na pozemek byla nově pořízena elektrická brána.

Pokud Vás tato nadstandardní nemovitost zaujala, ráda se s Vámi potkám na prohlídce. Cena je k jednání.

Parametry domu

Cena
11 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Švermova, Lahošť
ID
0032-NP08046
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
224 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1303 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Zuzana Šílená, DiS.

Zuzana Šílená, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Lahošti?

Podobné nemovitosti