Prodej pozemku pro bydlení, Seč, 6335 m2

Seč

7 602 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 229 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Seči

Informace k pozemku

Hledáte místo pro výstavbu rodinného domu, či chalupy? Klidné, slunné místo uprostřed přírody a přesto kousek od města? Tak jedno, přesně takové, pro Vás máme.

Rádi bychom Vám ve výhradním zastoupení majitele nabídli ke koupi stavební pozemek o celkové ploše 6335 m2, který se nachází v malé vesničce Prosíčka, necelých 5 km jihovýchodně od města Seč s veškerou občanskou vybaveností. Potraviny, lékař, lékárna, pošta, restaurace, mateřská školka, základní škola, …
V místě je i mnoho turistických a cyklistických tras, sečská přehrada, přírodní rezervace Polom, Strádovské Peklo, CHKO Železné hory,… a mnoho dalších zajímavých míst.

Autem dojedete z Prosíčka do Seče za 8 min a za 25 min. do Chrudimi. Využít můžete i autobusové spojení ze zastávky vzdálené 100 m od pozemku.

K hranici pozemku jsou přivedeny inženýrské sítě, elektrika a vodovodní řad. Na kanalizaci byl vypracován a schválen projekt.
Součástí prodeje je zděná budova určená k demolici, stojící na pozemku.

Největší předností však je vypracovaná studie rodinného domu, na kterou bylo v listopadu roku 2020 vydáno stavební povolení. Díky tomu ušetříte poměrně mnoho času, financí, starostí a téměř okamžitě můžete začít stavět Váš vysněný dům.

V případě, že by Vás tento pozemek zaujal, ráda se s Vámi v Prosíčku potkám osobně.

Parametry pozemku

Cena
7 602 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Seč
ID
00065
Plocha nemovitosti
6335 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Hana Zavadilová, Dis.

Hana Zavadilová, Dis.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Seči (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti