Prodej rodinného domu, Praha - Kamýk, Vranská, 360 m2

Vranská, Praha 4 - Kamýk

31 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 150 120 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji samostatný vícegenerační rodinný dům se dvěma garážemi na pozemku. Nemovitost se nachází v žádané lokalitě s výbornou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v místě.
Dispozice domu: přízemí - vstupní chodba, hala, prostorná kuchyně s jídelním koutem, francouzské okno se vstupem na terasu, obývací pokoj, koupelna s vanou, sauna, samostatná toaleta, vstup do sklepa, kde je technické zázemí - plynový kotel a bojler na ohřev vody.
První patro: 3kk - obývací pokoj se vstupem na terasu, ložnice, dětský pokoj, předsíň, koupelna s vanou a bidetem, prádelna s umyvadlem a přípojkou na pračku, toaleta.
Druhé patro: 3kk - obývací pokoj s kuchyňským koutem a spíží, ložnice, dětský pokoj, předsíň, šatna, toaleta.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí v r. 2020 - zateplená fasáda, plastová okna, střecha vč. interiéru - nové rozvody vody, odpady, elektřina v mědi, podlahy dřevěné parkety, plovoucí podlahy a dlažba. Všechny bytové jednotky jsou velkorysé, s dostatkem světla, prostorné a praktické. Nízké provozní náklady: 7.500,-Kč na celý dům ( plyn, elektřina, vodné a stočné ).
Vhodné jak na podnikání tak pro rodinné bydlení.
Další informace a prohlídku nemovitosti ráda zajistím vč. financování.

Parametry domu

Cena
31 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 2. 2024
Adresa
Vranská, Praha 4 - Kamýk
ID
N00021
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
492 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Uršula Kittrichová

Uršula Kittrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti