Prodej rodinného domu, Oleška, 251 m2

Oleška

7 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 505 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Olešce

Úklidové služby

Informace k domu

Vítejte v domě, kde se propojuje pohodlí a prostor, a kde každý najde své soukromí. Tento dům v Olešce Vám nabízí nekonečné možnosti pro vaše bydlení. Okál je patrový, rozlehlý a svým uspořádáním je ideálním útočištěm pro velkou rodinu, nebo vícegenerační rodinu a to díky možnosti dvou samostatných jednotek pro větší flexibilitu. Dostupnost Jevan, Vyžlovky, Kostelce nad Černými Lesy, ale i Prahy činí z tohoto domu ideální místo pro Váš nový začátek.
Podsklepený prostor dodává domu další rozměr, poskytující dostatek úložného prostoru. Pohodlí vašeho nového domova je dále zajištěno garáží, která chrání vaše vozidlo a zajišťuje bezproblémový vstup do domu za každého počasí. Další parkování je možno na zahradě a nebo před domem.
Nemovitost se neomezuje pouze na interiér venku najdete kouzelný pařící domek s krbovými kamny a přilehlou pergolou. Tato oáza klidu a relaxace se stává ideálním místem pro setkání s přáteli, i při nepřízni počasí.
Každý kout tohoto domu pulsuje příběhy, ať už se jedná o rodinné oslavy nebo srdečná setkání s přáteli.
Přijďte a zamilujte se do tohoto místa, které není pouze domovem, ale i příběhem. Tady začíná nová kapitola vašeho života. Vítejte doma.

Parametry domu

Cena
7 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 3. 2024
Adresa
Oleška
ID
22182
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
251 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
139 m2
Podlahová plocha
251 m2
Plocha nemovitosti
739 m2
Plocha zahrady
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Hana Mašková

Hana Mašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olešce?

Top nabídky

Podobné nemovitosti