Pronájem bytu 2+kk, Brno - Staré Brno, Mendlovo náměstí, 33 m2

Mendlovo náměstí, Brno, okres brno-město, Brno-střed

14 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3 210 Kč za služby a energie + 25 000 Kč vratná kauce + administrativní poplatek)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Sháníte bydlení pro sebe, své kamarády nebo zaměstnance? Pak jste u nás na správné adrese. Nově nabízíme k pronájmu jednotku 2+kk přímo na Mendlově náměstí.

Jednotka s označením M8.206 o velikosti 32,9 m2 je k nastěhování ihned a nachází se v rámci víceúčelového areálu, který Vám může nabídnout i několik dalších jednotek o velikosti 1+kk až 3+1 k aktuálnímu, dřívějšímu nebo pozdějšímu datu nastěhování.

Pozor cena pronájmu od 1.9.2024 se může lišit!

Bydlet v rámci našeho areálu Však neznamená, že se jedná o pouhé bydlení. Každý nájemník má možnost navštívit venkovní Relax zónu s knihovnou a posezením, BBQ zónu s grilem, venkovní posilovnu nebo si zahrát stolní tenis. Dále je pro každého nájemníka k dispozici vnitřní coworking prostor určený ať už k práci, studiu či k pouhému odpočinku. Ke každé bytové jednotce dále nabízíme možnost sjednání parkovací karty s 50% slevou. V areálu se dále nachází posilovna BigOne, řemeslná pekárna klásek, restaurace Ramen a mnoho dalších obchodů, restaurací, barů a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

Samotná jednotka je nabízena kompletně vybavena, takže si stačí jen vzít svoje osobní věci a nastěhovat se. Veškeré vybavení, které je uvedeno na přiložených fotografiích inzerátu, na jednotce zůstává. U vstupu do jednotky je k dispozici moderní kuchyňský kout vybavený dvoj-plotýnkovou sklokeramickou deskou, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou a lednicí s mrazákem. Jednotka dále nabízí jídelní stůl se židlemi a pohodlný gauč. V ložnice je vybavena dvěma postelemi s nočními stolky a lampičkami, dvěma pracovními stoly se židlemi a prostorná skříň. Každá jednotka má k dispozici internetové připojení a také připojení na pračku.

Benefity pro nájemníky:
- společné prádelny, kde se nachází vždy pračky a sušičky (za poplatek)
- zvýhodněná cena za parkování 1 290 Kč měsíčně
- venkovní relax zóna vč. posezení, grilu, posilovny, ping-pongu
- vnitřní studovna s coworking prostorem

V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit telefonicky či emailem. O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat.

Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
14 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3 210 Kč za služby a energie + 25 000 Kč vratná kauce + administrativní poplatek
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Mendlovo náměstí, Brno, okres brno-město, Brno-střed
ID
BR000304
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
33 m2
Patro
3. z 2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Plocha nemovitosti
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Šimáčková

Veronika Šimáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti