Prodej vily, Praha - Vinohrady, 160 m2

Praha 1, Vinohrady

550 000 € /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej nově zrekonstruované vilky s bazénem na chorvatském pobřeží severní Dalmácie. Vkusně a účelově zařízená vilka s krásným výhledem na moře je vzdálená 100m od moře. Nemovitost se nachází na okraji malebné přístavní vesničky vzdálené 17 km severovýchodně od Zadaru, která nabízí různé možnosti volnočasového vyžití (pláže, lodě, rybolov, bary, restaurace, vodní sporty, pláž pro psy) stejně jako celá okolní oblast. Skvělá dostupnost lokality 30 minut od letiště v Zadaru a 900km od Prahy.

Vilka je díky své koncepci vhodná k investičnímu záměru. Nabízí svým obyvatelů 4 prostorné ložnice, 4 koupelny, dva balkóny (26m2) a dvě terasy, jednu před vstupem a druhá u bazénu s grilem, prostornou obytnou místnost s kuchyní a jídelním koutem.

Celková užitná plocha je 160m2, venkovní bazén má 32m2, na pozemku je jedno parkovací stání. Pozemek 385m2 je ohraničen kamennou zídkou, která přináší soukromí obyvatelům vilky.
Dům je vybaven klimatizací a elektrickým vytápěním, plně vybavená kuchyňská linka, na podlahách je keramická dlažba, venkovní terasa je obložená kamennou dlažbou, platová okna mají venkovní rolety.

V okolí město Zadar, národní parky Paklenica, Kornati, Krka, známá pláž Queens Beach, ostrov Pag se známým mostem.

Energetická náročnost budovy G (nesdělena majitelem).

ID nemovitosti OSK0026-0001.

Parametry domu

Cena
550 000 € /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 2. 2024
Adresa
Praha 1, Vinohrady
ID
OSK0026-0001
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
160 m2
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
385 m2
Topení
Lokální elektrické
Balkon
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 1?