Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek - Lysůvky, Příborská, 150 m2

Příborská, Lysůvky

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(výnos z nemovitosti kolem 7% (pronájem RD + FVE) více u makléře)

Doporučené firmy v Frýdku-Místku

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi nemovitost ve Frýdku Místku Lysůvkách. Jedná se o bydlení v pěkném rodinném domě, které je spojené s investicí v podobě fungující (zasmluvněné) fotovoltaické elektrárny s výnosem, který vám dokáže krýt náklady na bydlení (i třeba hypotéku). Jedná se o rodinný dům s dispozicí 5+2, kdy k domu náleží okolní pozemky tvořící funkční celek o celkové výměře 7570m2. Samotný dům prošel po stránce exteriéru v uplynulých letech rekonstrukcí, kdy byl dům zateplen, částečně byly vyměněny okna za plastová a mimo jiné byla vyměněna střešní krytina za glazurovanou pálenou tašku Bramac. Interiér domu je ihned obyvatelný a je v původním stavu. Dům je patrový, podsklepený, s garáží, napojen na obecní vodovod, odpadní vody jsou svedeny do žumpy, vytápění je řešeno elektrikou (teplo sálající ze svislých stěn v 1.NP) s kombinací v některých místnostech s podlahovým topením. Zůstala zde i zachována možnost vytápění kotlem na tuhá paliva s rozvodem tepla v radiátorech. Vzhledem k velikosti pozemku je místo vhodné i pro chov domácích zvířat, ovcí apod., kdy takto to zde bylo i využíváno a je zde zhotoveno i zázemí potřebné pro vlastní chov. Na pozemcích se nachází vlastní fotovoltaická elektrárna, která má zajištěný kontrakt do roku 2030 i se zeleným bonusem (prům.výnos 330 000,-Kč/rok), poté prodej elektřiny přímo obchodníkovi .
Koupi nemovitostí lze uchopit i jako zhodnocení volných prostředků, které při spojení s pronájmem rodinného domu, zisku z elektrárny může generovat zajímavá čísla. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
Jelikož od majitele domu nemáme k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnosti nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
výnos z nemovitosti kolem 7% (pronájem RD + FVE) více u makléře
Aktualizováno
25. 2. 2024
Adresa
Příborská, Lysůvky
ID
24476
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
7570 m2
Plocha zahrady
7460 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Jímka
Topení
Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Zdeněk Rolák

Zdeněk Rolák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti