Prodej rodinného domu, Pnětluky, 147 m2

Pnětluky

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pnětlukách

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V zastoupení majitelky Vám nabízíme rodinný dům v obci Pnětluky , okres Louny, vzdálenost od okresního města 17 km. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům, dispozice domu 5+1, částečně podsklepený. Základy domu jsou kamenné, obvodové zdivo , vnitřní nosné zdivo a příčky jsou vyzděny ze smíšených stavebních materiálů - opuka, cihly. Vnější plášť je opatřen břizolitovou omítkou.
Vstupní dveře jsou plastové, bezpečnostní. Interiérové dveře jsou hladké, náplňové osazené do ocelových zárubní. Okna jsou plastová i dřevěná, schodiště mezi patrem a přízemím je betonové.
Podlahy v přízemí jsou betonové s keramickou dlažbou, kobercem a PVC. Strop nad přízemím je dřevěný, trámový s podhledy. Podlahy v patře jsou dřevěné, prkenné. Dům je zastřešen dřevěným, trámovým krovem sedlového tvaru, krytina pálená taška, klempířské prvky z pozinkovaného plechu.
Vytápění je ústřední na tuhá paliva, kotel je umístěn ve stodole. Ohřev vody zajišťuje bojler. Nemovitost je napojena na veřejné inženýrské sítě - vodovod, elektrická energie, kanalizace a telefonní kabel.
V kuchyni je nainstalována nová kuchyňská linka se sklokeramickou deskou. V domě se nachází dvě koupelny, v 1.NP je umístěna zapuštěná vana, umyvadlo a toaleta v koupelně ve 2.NP je umístěn sprchový kout, umyvadlo a toaleta.
Pnětluky jsou vyhledávanou lokalitou jak k rodinnému bydlení, tak k rekreaci. Obec je obklopena lesy, v blízkosti se nachází zřícenina hradu "Pravda", která je častým cílem turistů.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Pnětluky
ID
0032-NP08480
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
337 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Lenka Hrdličková

Lenka Hrdličková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pnětlukách?

Podobné nemovitosti