Pronájem bytu 2+kk, Zbůch, Brigádnická, 52 m2 (ID: 1821665)

Brigádnická, Zbůch

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Zbůchu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Byt s dispozicí 2+kk a balkonem, o celkové výměře cca 52 m2 , se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby bez výtahu ve Zbůchu v ulici Brigádnická.
K bytu lze využívat vlastní parkovací stání, velmi příjemně situované přímo u vchodu domu.
V chodbě nalezneme prostornou vestavěnou šatní skříň a vstup do obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, kde nalezneme moderní nadstandardní kuchyňskou linku.
Ta je vybavena kvalitními spotřebiči - digestoř, indukční varná deska, multifunkční el. trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí a lednice s mrazákem. Z obývacího pokoje je vstup na balkon s výměrou cca 4 m2, a také vstup do ložnice ve které je umístěna vestavěná šatní skříň s dostatkem úložného prostoru.

V oknech jsou instalovány praktické žaluzie, na podlahách je kvalitní vinyl a v chodbě a koupelně dlažba. V koupelně je vana, závěsně WC, topný žebřík, pračka a pohodlně umístíte i sušičku prádla.
Internetové připojení je v bytě zajištěné. Vytápění a teplá voda je centrální (v domě je společný kotel).
Vybavení bytu zůstává jak můžete vidět na fotografiích, ale je možné se v případě potřeby domluvit s majitelem na jeho vyklizení.
Obec Zbůch je od Plzně vzdálena 10 minut autem, vlakem 22 minut a autobusem 24 minut.
V obci najdete školu, školku, obchody, poštu a mnoho jiného.
Nájemné činí 14.000,-Kč + zálohy na vodu, teplo, svoz odpadu, atd. ve výši 2.800,-Kč, elektřinu si nájemce přepíše na sebe.
Kauce činí 14.000,-Kč, + poplatek RK 16.940,-Kč vč. DPH.
Bytová jednotka je k nastěhování ihned.

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Brigádnická, Zbůch
ID
0003-NP04359
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michal Veselý

Michal Veselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Zbůchu?

Podobné nemovitosti