Prodej chalupy, Horní Planá, 500 m2

Horní Planá

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Horní Plané

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rekonstruovanou chalupu - rodinný dům v obci Pernek u Lipenské přehrady.
Jedná se o nemovitost se zastavěnou plochou 350 m2, která se skládá ze dvou rekonstruovaných samostatných bytů a výměnku. V pravé části se nachází vstupní klenutá chodba, koupelna s WC, obývací pokoj, kuchyně a ložnice umístěná nad průjezdem do dvora. Zároveň se zde nachází sklad-spíž, schodiště do druhého podlaží a vstup na zahradu - dvůr. Druhé podlaží je členěno na koupelnu s WC, obývací pokoj, kuchyni a lze rozšířit o další místnost či půdní prostor. Pravá část stavení se skládá ze dvou místností. Pravá část stavení se skládá ze dvou místností v přízemí a jedné v prvním patře, plus půdní prostor. Tato část domu nabízí možnost třetí bytové jednotky. Součástí stavení je klenutý sklep, kolny na dřevo, přístřešek pro parkování a navazující zahrada - klidová část s venkovním sezením a výhledem na přehradu. Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, elektřinu - samostatně měřitelné obě bytové jednotky. Byt v prvním podlaží je vytápěn krbovými kamny, ve druhém kamny s výměníkem - radiátory.
Stavení je citlivě rekonstruované s ohledem na zachování původního stavu a s možností dalšího rozšíření. Vhodné pro rekreaci, pronájem či trvalé bydlení.
Cena této nemovitosti činí 7.200.000,- Kč.

Parametry domu

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Horní Planá
ID
4701-M
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
500 m2
Plocha nemovitosti
1442 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Milan Pouzar

Milan Pouzar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Horní Plané?

Podobné nemovitosti