Prodej rodinného domu, Vráž, Nádražní, 80 m2 (ID: 1823313)

Nádražní, Vráž

9 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 797 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vráži

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi samostatně stojící rodinný dům se zahradou v obci Vráž v okrese Beroun.
Obec Vráž je umístěna pouze 13 min. jízdy autem z Prahy, na okraji obce prochází dálnice D5, vlakové nádraží je 50 m od domu.
Dům je umístěn na vlastním oploceném pozemku o výměře 882 m2 s vjezdem z obecní komunikace, parkování možné na pozemku nebo v garáži.
Na zahradě se nachází také dřevěný zahradní domek 10,5 m2 a další zděná budova o podlahové ploše 48 m2, v které je umístěna garáž a 3 sklady/dílny.
Interiér domu je po rekonstrukci, která byla dokončena v roce 2019, v rámci které došlo k výměně rozvodů elektroinstalace, vody, odpadů. Dále byly vybudovány sádrokartonové stropní podhledy se zateplením, vyměněna okna, podlahové krytiny, radiátory a rozvody ústředního topení s napojením na elektrokotel, osazena kuchyňská linka a vybudovány obě koupelny. V domě je také komín s možností využití.
Obytná část o ploše 80 m2 je řešena jako 4+kk - obývák s kuchyňským a jídelním koutem, 3 ložnice, 2 koupelny a chodby. Objekt je částečně podsklepen - 3 sklepy o celkové ploše 26 m2 s výškou 1,3 m. Do půdních prostor je zavedena voda, odpady a elektřina, je zde možnost rozšíření obytné části.
Dům je možné ihned obývat s možností pozdějšího dodělání fasády. Napojeno na elektřinu, veřejný vodovod i kanalizaci, plyn vede před domem.
V obci se nachází mateřská i základní škola, obchody, pošta, autobusová i vlaková zastávka pouze pár kroků od domu.

Parametry domu

Cena
9 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 3. 2024
Adresa
Nádražní, Vráž
ID
2024031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
882 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vráži (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti