Prodej chalupy, Tisová, 155 m2

Tisová

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Tisové

Informace k domu

Malebná chalupa ve stylu falešné roubenky u Vysokého Mýta

Nabízíme k prodeji jedinečnou chalupu ve stylu falešné roubenky, umístěnou v krásné a klidné obci nedaleko Vysokého Mýta. Tento kouzelný domov je obklopen nádhernou krajinou a nabízí velký pozemek o rozloze 1617 m2, na kterém se nachází také vedlejší budovy a to stodola o velikosti 77 m2 a kůlna o velikosti 21 m2.

Dům, jehož historie sahá přibližně 150 let nazpět, prošel během let mnoha úpravami. Uvnitř objevíte koupelnu s vanou, splachovací WC, a malou kuchyňskou linku s plynovým sporákem, dřevěná špaletová okna, funkční kachlová kamna, krb a další kamna pro útulné večery. Elektřina je provedena v hliníku, zatímco podlahy jsou dřevěné s výjimkou chodby a koupelny, kde je dlažba. Dřevěné schodiště a dřevěné stropy přidávají interiéru teplý a autentický vzhled.

K domu náleží vlastní studna sdílená se sousedem a vyvážecí jímka. Přímo vedle domu teče malý potůček, což dodává nemovitosti ještě větší kouzlo. Pro milovníky moderních technologií je k dispozici funkční satelit.

Exteriér domu je doplněn zámkovou dlažbou a dlážděnou, krytou terasou se zastřešeným bazénem s protiproudem o velikosti 6x3m (24m3 vody), která slibuje příjemné chvíle odpočinku. Střecha je řešena eternitovou krytinou a pálenou tašku.

Kromě toho nabízí chalupa dva sklepy, jeden pod domem a druhý pod kůlnou. Dům poskytuje možnost dotvoření dalších ubytovacích kapacit dle svých představ. Pozemek je celý oplocený, přístupný ze dvou stran a disponuje malými vrátky do lesa. Vedle stodoly se nachází přístřešek pro auto.

Veřejný vodovod je v dosahu, ale do domu není zaveden. Vzhledem k stáří domu je energetický štítek uváděn písmenem G. Tato chalupa je ideálním místem pro ty, kteří hledají únik z ruchu města a touží po klidném životě v souladu s přírodou. Nechte se okouzlit její historií, jedinečnou atmosférou a možnostmi, které nabízí především pro rekreační účely.Cena na dotaz v kanceláři.
Majitel si vyhrazuje právo volby kupce. Zavolejte si pro termín prohlídky této unikátní chalupy.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Tisová
ID
2437do24CREK
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
1617 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Eva Kálecká

Eva Kálecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Tisové (okr. Ústí nad Orlicí)?

Podobné nemovitosti