Prodej rodinného domu, Měcholupy, 99 m2

Měcholupy

2 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc

(nejnižší podání)

Doporučené firmy v Měcholupech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům ve Velké Černoci, okres Louny. Dům je situován v klidná lokalitě s minimem dopravy. Ke vsi přiléhají pěkné lesy plné borůvek a hub. V přízemí domu jsou dva samostatné pokoje, koupelna s WC a obývací pokoj s kuchyňským koutem. V podkroví domu je prostorná půda s možností půdní vestavby. K domu náleží stodola o půdorysu 5 x 6m, sloužící jako dílna. Pozemek o celkové výměře 359m2 zahrnuje zastavěnou plochu a dvůr a dále 132m2 činí zahrada. Dům prošel zdařilou rekonstrukcí před cca 10 lety, v koupelně je zděný sprchový kout, podlahy jsou pokryty keramickou dlažbou, jsou zde nové rozvody vody a elektřina v mědi, nový krov a střecha. Vytápění domu zajišťuje elektrický kotel a krb s výměníkem v obývacím pokoji, vodu ohřívá elektrický bojler. Sítě – elektřina a pitná voda, odpad řešen žumpou. V obci Velká Černoc je obchod s potravinami, veškerou další občanskou vybavenost najdeme v nedalekých Blšanech a nebo v Rakovníku.
Zajímavá příležitost – dům se nachází nedaleko dálnice D6 Praha - Karlovy Vary. Nyní dojezd do Prahy autem cca 40 minut. V příštím roce se dokončí další úsek této dálnice (Krupá-Hořovičky), čímž bude nájezd na dálnici pouze 7km od domu a dojezd do Prahy za cca 35 minut. Díky tomuto se tato lokalita nyní stává velmi vyhledávanou a očekává se růst cen nemovitostí v příštích 2 letech. Dále přímo z obce jezdí autobus do Prahy - Zličína, do Kadaně a do Podbořan. Dům je vhodný ihned k bydlení. Nákup nemovitosti lze financovat úvěrem či hypotékou. Pro bližší informace volejte předem aukčního specialistu.
Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.
Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

Elektronická aukce se bude konat dne: 15.5.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM2OTM

GPS: 50.203981433, 13.587482238

První prohlídka se bude konat dne 20.4.2024 v 11:00 hodin. Druhá prohlídka se bude konat dne 4.5.2024 v 11:00 hodin.
V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Parametry domu

Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Měcholupy
ID
6001A2314S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
99 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
359 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Měcholupech (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti