Prodej chalupy, Jedlová, 106 m2

Jedlová

3 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 918 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jedlové

Informace k domu

Představujeme vám tuto nádhernou a stylově modernizovanou chalupu, která se nachází v malebné obci Jedlová u Poličky. Tato nemovitost představuje ideální kombinaci pohodlí moderního bydlení a kouzla venkovského života, činí ji perfektní volbou jak pro celoroční bydlení, tak pro rekreační účely.

Prezentace nemovitosti zde : https://chalupa-jedlova.patreal.cz/

Chalupa je postavena na prostorném pozemku o celkové ploše 989 m2, který nabízí dostatek prostoru pro vaše venkovní aktivity a relaxaci. Stavba prošla nedávnou modernizací, v rámci které byl kladen velký důraz na zachování původního venkovského charakteru, zároveň ale s přidáním moderních prvků a vybavení pro pohodlné bydlení.

Dispozice nemovitosti je 3+1, což je ideální jak pro rodinné bydlení nebo jako chalupa pro volný čas. Nabízí se zde i možnosti rozšíření o půdní vestavbu. Interiér chalupy je útulný a zároveň nabízí dostatek prostoru. Ačkoliv většina renovace byla dokončena, na nemovitosti jsou menší detaily, které je potřeba dokončit, což vám dává možnost přizpůsobit si chalupu podle vlastních představ.

Chalupa je připravena k nastěhování. Pro ty, kteří hledají místo, kde mohou uniknout shonu městského života a užívat si klid a krásu české přírody, je tato chalupa skvělou volbou. Nabízí nejen pohodlí a styl, ale také blízkost k přírodě a možnosti pro rekreační aktivity v okolí.

Stavba je kamenná, z části cihlová. Aktuální vytápění zajišťují elektrické přímotopy, do budoucna se nabízí vybudovat krbová kamna, případně kotel s ústředním topením.
Náklady na bydlení činí 5.000 Kč / měsíčně (při trvalém bydlení).

Nemovitost je napojena na veřejný vodovod, elektřinu, plyn je v antoníčku na pozemku a odpad je sveden do jímky.

Jedlová u Poličky je malebná obec situovaná v Pardubickém kraji, 5 minut od Poličky a 20 minut od Svitav.
I když Jedlová může být vnímána jako klidná vesnice, nabízí dostatečné zázemí pro každodenní život. Základní občanská vybavenost jako menší obchody s potravinami, hospůdka nebo pošta se nachází přímo v Jedlové.

Přírodní krásy Českomoravské vrchoviny nabízejí ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku a další aktivity. V okolí najdete několik značených turistických a cyklistických tras, v zimních měsících je možné využít nedaleké lyžařské areály, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi i pro začínající lyžaře. V oblasti se také nachází několik vodních ploch, které jsou v létě využívány k rekreaci, koupání a rybaření.

Jedlová u Poličky tak nabízí kombinaci klidného venkovského života s dobrou dostupností služeb a množstvím možností pro aktivní odpočinek v nádherné přírodě.

Uvedená cena 3.550.000 Kč je za nemovitost + provize RK.

Neváhejte mne kontaktovat pro další informace nebo si domluvte prohlídku a přijďte se na tuto nádhernou chalupu podívat osobně. Těším se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám, proč by tato nemovitost mohla být vaším dalším domovem nebo rekreačním útočištěm.
Prodávající si vyhrazují právo vybrat..

Parametry domu

Cena
3 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Jedlová
ID
10224
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
106 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
277 m2
Plocha nemovitosti
989 m2
Plocha zahrady
676 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Lokální elektrické
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo PATREAL

PATREAL

Riegrova 1378/1, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Petr Skoták

Petr Skoták

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Jedlové?

Podobné nemovitosti