Prodej rodinného domu, Jeníkov, 165 m2 (ID: 1831658)

Jeníkov

Rezervováno
5 155 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 567 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jeníkově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte bydlení na klidném místě v bezvadné dostupnosti Teplic? A co takhle pár minut pěšky na jezero Barbora, golfové hřiště, cyklotrasu a jako bonus pár set metrů na železniční stanici směr Chomutov - Děčín (v Teplicích jste do 10 minut).

Prodej samostatně stojícího zděného rodinného domu o dispozici 5+1 a pozemkem 1 041 m2.
Podlahová plocha domu je 165,4 m2 + plocha sklepa a garáže cca 70 m2.
K domu patří velký pozemek o celkové ploše 1 041 m2. Na pozemku stojí dvě samostatné garáže k renovaci či zbourání. Třetí garáž je součástí domu.
Dům z roku 1945 má mansardovou střechu s šindeli, komín se třemi průduchy, v celém domě plastová okna (dvojsklo).
Rodinný dům je vedený jako dvougenerační, se dvěma byty. Nyní stavebně přizpůsoben k bydlení jedné rodiny. V domě je centrální schodiště, které vede do obou nadzemních podlaží a sklepů. Odpad je sveden do vlastní jímky/žumpy, dům je připojený na vodovod, elektřinu a plyn. Na zahradě je vlastní studna s vodárnou.

Rekonstrukce probíhala od roku 2019 až doposud.
Z 95% již dokončená rekonstrukce interiéru: komplet elektro rozvody, topení v mědi a nové radiátory, voda i odpad v plastu, plynový kondenzační kotel Viessmann + zásobník na teplou vodu, komínová vložka v plastu, štuky v celém domě, snížené stropy sádrokartonem, plovoucí podlahy, kuchyňská linka s pracovním ostrůvkem na míru, koupelny, atd....
Co Vás čeká v interiéru dokončit? Samostatné wc ve 2.np - je již započatá rekonstrukce. Schodiště - stačí dokončit nášlapnou vrstvu a kus podhledu ze sádrokartonu. Přechodové lišty a menší tmelení spár. Jedna ložnice je nevymalovaná a chybí v ní podlahové lišty. Chybí některé interiérové dveře.
Zahrada čeká na své dokončení úplně celá. Ale má ohromný potenciál. Horní část u domu se dá využít jako jedna velká terasa napojená na parkovací stání. Dolní část zahrady k pěstování ovoce/zeleniny, k umístění bazénu apod. V současné době jsou na zahradě vzrostlé ovocné stromy.

Nespornou výhodou domu je jeho ideální umístění v obci, velká zahrada, vlastní studna, parkování přímo na pozemku, celkem 4 neprůchozí ložnice a možnost stěhování bez nutných investic.

V blízkém okolí naleznete vše potřebné k životu (obchod, ZŠ a MŠ, nemocnici, sportoviště, atd)

Budu se těšit na společnou prohlídku.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
5 155 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Jeníkov
ID
9708
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
165 m2
Plocha nemovitosti
1041 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavel Kuchynka Reality

Masarykova třída 737/3, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel  Kuchynka

Pavel Kuchynka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jeníkově (okr. Teplice)?

Podobné nemovitosti