Prodej rodinného domu, Česká Lípa, Zámecká, 326 m2

Zámecká, Česká Lípa

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Doporučené firmy v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte rodinný dům v centru města, který nabízí pohodlné bydlení a zároveň neomezené možnosti pro podnikání?

Budova se nachází v historické zástavbě České Lípy a je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení spojené s výhodami městského života, ať už pro rodinu či jako investici.
Dům tvoří celkem tři nadzemní podlaží, poskytující dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. První nadzemní podlaží disponuje vstupní chodbou, obchodním prostorem, který je dosud využíván jako copy centrum, dále samostatnou toaletou, kuchyňkou, patiem a dvěma oddělenými místnostmi, jež jsou momentálně užívané jako skladovací prostory. Najdete zde rovněž vstup do klenutého pískovcového sklepa, který nabízí prostor pro příjemné posezení s blízkými a přáteli u sklenky dobrého vína.
Druhé nadzemní podlaží zahrnuje tři pokoje, v současné době využívané jako kancelářské prostory a degustační místnost, dále prostornou terasu, která přináší možnost relaxace a odpočinku ve venkovním prostředí a také samostatnou toaletu.
Ve třetím nadzemním podlaží se nachází podkrovní obytná místnost vybavená kuchyňským koutem, koupelnou s toaletou a krásnými kachlovými kamny, dodávající celému prostoru teplo a příjemnou atmosféru.
Do domu je zaveden obecní vodovod a kanalizace. Vytápění je zde zajištěno plynovým kotlem.

Nemovitost je udržovaná a vhodná k okamžitému nastěhování, nabízí nejenom pohodlí a prostor pro celou rodinu, ale také výhodu umístění v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

V případě zájmu mě kontaktujte prostřednictvím odpovědního formuláře a já se Vám ozvu pro domluvení termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Zámecká, Česká Lípa
ID
0224-NP01282
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
326 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
215 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Petra Bergmanová

Petra Bergmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v České Lípě?

Podobné nemovitosti